Η Ιερά Σύνοδος ζητά να αποσυρθούν από την αγορά οι ζαρτιέρες που έχουν τον Τίμιο Σταυρό

zartieresΣάλος έχει ξεσπάσει από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στην αγορά ζαρτιέρες με τον Τίμιο Σταυρό.

Η Ιερά Σύνοδος ζητά να αποσυρθούν οι ζαρτιέρες με τον Τίμιο Σταυρό και οι γυναίκες να φοράνε μπούρκες και ζώνες αγνότητας.

Σύμφωνα με την Ιερά Σύνοδο, οι ζαρτιέρες με τον Τίμιο Σταυρό κάνουν κάποιους ιερείς να ζηλεύουν, επειδή θέλουν να τις φορέσουν κι αυτοί αλλά δεν το επιτρέπει η Αγία Γραφή.

Το σκάνδαλο με τις ζαρτιέρες με τον Τίμιο Σταυρό έρχεται αμέσως μετά το σκάνδαλο με τα κινέζικα παπούτσια που είχαν στο πέλμα τον Τίμιο Σταυρό, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχουν και χαρτιά υγείας με τον Τίμιο Σταυρό.

Επίσης, στην αγορά υπάρχουν σουτιέν με τον Τίμιο Σταυρό που κάνουν τις γυναίκες καυλοπυρέσσουσες και τις βοηθούν να κατεβάσουν γάλα.

Γενικά, η πασχαλινή αγορά έχει κατακλυστεί από διάφορα μπιχλιμπίδια, τα οποία έχουν πάνω τον Τίμιο Σταυρό.

Το 2004, όλα τα προϊόντα στην αγορά -από καπέλο και μπλουζάκι μέχρι κάλτσα και κιλότα- είχαν πάνω την ελληνική σημαία αλλά τώρα η μόδα άλλαξε και όλα τα προϊόντα έχουν πάνω τον Τίμιο Σταυρό.

Οι Έλληνες καταναλωτές προτιμούν σήμερα τα προϊόντα με Σταυρό γιατί ο Σταυρός παραπέμπει στο μαρτύριο του Ιησού, και τους θυμίζει το μαρτύριο που ζουν οι ίδιοι.

Η Εκκλησία της Ελλάδας υποστηρίζει πως της ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα για τον Τίμιο Σταυρό, και είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια κολεξιόν από ρούχα και μαγιό με σταυρούς, η οποία θα κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι.

(Πολύ μου άρεσε η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για την απόσυρση των παπουτσιών με τον σταυρό στο πέλμα, όταν στην Κύπρο ένας παπάς έβγαλε για προσκύνημα τις ιερές πλαστικές παντόφλες του Γέροντα Παϊσιου και η χώρα μας έχει κατακλυστεί από διάφορες ιερές παντόφλες αγίων.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.