Καλοκαίρι παντού

BeachΠιτσιρίκο, αφού σε έχει πιάσει η άνοιξη, πάρε μια φωτογραφία από την εξωτική παραλία της Χάγης που σήμερα μύρισε καλοκαίρι.

Καλό καλοκαίρι από τις Κάτω Χώρες.

(Αγαπητέ Jo Di, ξετσουτσουνιάσανε βλέπω και οι Ολλανδοί και μου τρέχουν στις παραλίες, αντί να ζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Πάντως, αν δεν με ξεγελούν τα μάτια μου, δεν βλέπω άνθρωπο μέσα στην θάλασσα. Θα έρθουν εδώ να κολυμπήσουν. Εδώ γέμισαν οι παραλίες αυτές τις μέρες. Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε.)

(Παρακαλούνται οι φίλοι αναγνώστες να μου στέλνουν φωτογραφίες από παραλίες και τα σχετικά. Εγώ είμαι πια σε καλοκαιρινή διάθεση. Τεμπελιά κι έτσι. Βέβαια, τεμπελιάζω όλο τον χρόνο αλλά τώρα βοηθάει και ο καιρός, που μου δίνει μια εξαιρετική δικαιολογία να τεμπελιάζω. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.