Λεφτά Υπάρχουν!

xreh

Δημόσιο χρέος  vs  Ύψος γερμανικών αποζημιώσεων

320 δισ.€                    € 280 δισ. €

Αγαπητέ Jo Di, θα ήθελα να δω τις φάτσες της Άνγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την ώρα που μαθαίνουν πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, είπε στη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχουν πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα για τις κατοχικές αποζημιώσεις ανέρχεται στα 278,7 δισ. ευρώ.

Επίσης, εντυπωσιάζομαι με την βλακεία της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία οδήγησε στην ήττα τα σκυλάκια της στην Ελλάδα -Σαμαρά, Βενιζέλο και σία- και τώρα βρίσκεται σε αμυντική στάση και πολύ δύσκολη θέση για τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το Δημόσιο Χρέος θα βγάλει πολλά θέματα στην επιφάνεια.

Αν κρίνω από την υστερία που έχουν πάθει πολλοί πάσχοντες δημοσιογράφοι κατά της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, θα υπάρχουν και πολλά λαβράκια εκτός από τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη Siemens, τα εξοπλιστικά και άλλα τέτοια θέματα.

Να, για παράδειγμα, μπορεί, εκτός από τα ονόματα πολιτικών και ολιγαρχών, να έρθουν στο φως τα payroll με τα ονόματα δημοσιογράφων.

Κι εκεί μπορεί να δούμε και τα ονόματα μερικών γνωστών δημοσιογράφων.

Το φαντάζεσαι;

Μήπως να φεύγουν σιγά-σιγά από τη χώρα;

Για να προλάβουν την απέλαση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.