Νέα έρευνα για τις γυναίκες και το ανδρικό μόριο

SizeΕξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του μεγέθους του ανδρικού μορίου, αφού, σύμφωνα με νέα έρευνα, μόνο το 21% των γυναικών θεωρεί σημαντικό το μέγεθος του πέους.

Αντιθέτως, το 32% των γυναικών που ερωτήθηκαν θεωρούν πιο σημαντικό το πάχος από το μέγεθος, οπότε, αν το μόριό σας είναι μεγάλο αλλά λεπτό, μπορείτε να το διπλώσετε στη μέση, ώστε να είναι παχύ και να ικανοποιήσετε την ερωτική σας σύντροφο.

Επίσης, μπορείτε να πάρετε καμιά 30αριά κιλά, ώστε να παχύνει και το μόριό σας· δεν μπορεί, όλο και κάποιο βάρος θα πάει στο τσουτσούνι σας.

Ο γυναικείος κόλπος έχει 7 εκατοστά μήκος -με αποτέλεσμα ένα μέρος του πέους να περισσεύει- αλλά υπάρχουν γυναίκες που ο κόλπος τους έχει ξεχειλώσει και εμείς τις λέμε πηγαδομούνες.

Πάντως, οι άνδρες δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με το μήκος του γυναικείου κόλπου, αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι να βρουν μια τρύπα να χώσουν την τσουτσούνα τους.

Πολλές γυναίκες δηλώνουν πως δεν θα τις ενοχλούσε καθόλου ο άνδρας να μην έχει μόριο, ενώ κάποιες βρίσκουν περιττά και τα αμελέτητα.

Επίσης, πολλές γυναίκες δηλώνουν πως θα ήθελαν να έχουν αυτές μόριο και οι άνδρες να έχουν αιδοίο, αφενός γιατί προτιμούν τα προβλήματα στον προστάτη από την περίοδο, και αφετέρου για να μην γεννάνε, αλλά αυτό που τις προβληματίζει είναι ότι θα πρέπει να πάνε φαντάροι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.