Ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τον Σάββα Ξηρό

dimitris koutsoumpasΑπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής για το αν είναι σωστό να υπάρξει κατ’ οίκον κράτηση του Σάββα Ξηρού, όπως προβλέπει ο νέος νόμος για τους κρατούμενους που νοσούν βαρέως, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είπε το εξής:

«Έχει σοβαρά προβλήματα υγείας (ο Σάββας Ξηρός) και η Πολιτεία πρέπει να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους. Μιλάμε, όμως, για κάποιον που έχει δολοφονήσει ανθρώπους. Είναι σχεδόν τυφλός, αλλά διαθέτει πλήρη πνευματική διαύγεια. Συνεπώς, μπορεί να καθοδηγήσει άλλους υποψήφιους δολοφόνους».

Μετά από αυτή τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα, προτείνω τη λοβοτομή του Σάββα Ξηρού, ώστε να μπορεί να τεθεί σε κατ’ οίκον κράτηση και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας που έχει.

(Ειλικρινά, όταν διάβασα αυτή τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα, νόμισα πως είναι τρολιά. Μετά συνειδητοποίησα πως, όντως, το είχε πει αυτό. Πάντως, η Αλέκα Παπαρήγα δεν έλεγε τέτοιες ανοησίες. Το χειρότερο είναι πως ο Κουτσούμπας μάλλον δεν κατάλαβε τι είπε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.