Πρώτη φορά Αστυνομία

Tsipras PanousisΟ Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε σήμερα τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, για να του εκφράσει την πολιτική του στήριξη, ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολίες πως ο Γιάννης Πανούσης εφαρμόζει τις πολιτικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον επέλεξε.

Στη συνάντηση Τσίπρα-Πανούση επικράτησε το χαζοχαρούμενο κλίμα που υπήρχε και στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οπότε ας μαζευτούν λίγο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που νομίζουν ότι γίνεται επανάσταση.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως το ζητούμενο είναι μια αξιόμαχη και αποτελεσματική αστυνομία που θα τηρεί κατά γράμμα το Σύνταγμα και τους νόμους αλλά δεν εξήγησε πώς θα γίνει αυτό, αφού η Αστυνομία είναι γεμάτη νεοναζί.

Προφανώς, η κυβέρνηση θα κάνει πλύση εγκεφάλου στους χρυσαυγίτες αστυνομικούς για να τους μετατρέψει σε δημοκράτες, αλλά αυτό δεν είναι αντισυνταγματικό;

Σε γενικές γραμμές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεχάσει εντελώς όλα όσα έλεγε για την αστυνομία τα προηγούμενα χρόνια και όλα αυτά για την οποία την κατηγορούσε -για τους ναζιστές αστυνομικούς, για το ξύλο κατά διαδηλωτών και εργαζομένων, για τα βασανιστήρια κλπ- , και θέλει να το ξεχάσουμε και εμείς.

Τώρα που έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, η Αστυνομία είναι καλή.

Οπότε, σας παρακαλώ να ξεχάσετε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα διαλύσει τα ΜΑΤ, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας το έχει σίγουρα ξεχάσει.

Γενικά, προσπαθήστε όλοι να γίνετε λίγο ΔΗΜΑΡ -όπως ήταν και ο Γιάννης Πανούσης, αν το θυμάστε- και, επειδή η ΔΗΜΑΡ έχει πάει τώρα σύσσωμη στο Ποτάμι γιατί από κει περιμένουν πια μάσα, προσπαθήστε να γίνετε κι εσείς Ποταμίσιοι, γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ για εκεί έχει βάλει γραμμή.

Όσο πιο Ποτάμι γίνετε, τόσο πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ θα είστε, και η Πρώτη φορά Αριστερά -μόνο στα όνειρά σας- θα σας ανταμείψει πλήρως.

Ο Γιάννης Πανούσης χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα χρυσό στεφάνι από δάφνη που συμβολίζει σύσσωμη την Αστυνομία, αλλά είναι αυτοί ακριβώς οι “συμβολισμοί” που μας προκαλούν εμετό, και η Πρώτη φορά Αριστερά δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα γιατί τώρα το παίζει νοικυραία.

Επίσης, ο Γιάννης Πανούσης -που γράφει το όνομά του με 2 “ν” επειδή είναι εκκεντρικός- “χάρισε” στον Αλέξη Τσίπρα ένα φάκελο 40 σελίδων με τα αιτήματα των αστυνομικών, γιατί η Πρώτη φορά Αριστερά νοιάζεται μόνο για τους αστυνομικούς και τους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, αφού όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε πλούσιοι και δεν έχουμε κανένα αίτημα.

Τώρα, ο Γιάννης Πανούσης θα βγει σε όλα τα κανάλια των ολιγαρχών -αυτά που υποτίθεται ότι θα πολεμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ-, επειδή οι ολιγάρχες του έχουν μεγάλη αδυναμία και θέλουν να ακούσουμε όλοι από τα χείλη του πόσο αγαπάει την Αστυνομία ο Αλέξης Τσίπρας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.