Σκίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης

VaroufakisΈνα από τα πρόσωπα της κυβέρνησης που έχουν στοχοποιηθεί από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η προσπάθεια αποδόμησης του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ολοφάνερη και βγάζει μάτι.

Εγωπαθής, εκκεντρικός, άσχετος και άλλοι τέτοιοι χαρακτηρισμοί γράφονται και λέγονται καθημερινά για τον Βαρουφάκη.

Σήμερα, το Blooberg ανέφερε πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης άσκησαν έντονη κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη και είπαν πως ο Βαρουφάκης είναι ανεύθυνος, ενώ τον κατηγόρησαν πως σπαταλάει τον χρόνο τους και είναι τζογαδόρος και ερασιτέχνης.

Θεωρώ πως αυτά τα σχόλια -αν είναι αλήθεια- είναι πολύ εγκωμιαστικά για τον Γιάνη Βαρουφάκη και πως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι επί πέντε χρόνια οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν είχαν εκφράσει κανένα παράπονο για τους υπουργούς Οικονομικών της Ελλάδας που οδήγησαν την Ελλάδα στον γκρεμό -και έβρισκαν εξαιρετικούς τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Γκίκα Χαρδούβελη-, καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας υπουργός που μάχεται για το καλό της χώρας και των πολιτών.

Μετά από πολλά χρόνια, καταλάβαμε πως υπάρχει υπουργός Οικονομικών στη χώρα. Οι προηγούμενοι -αν δεν ήταν προδότες- ήταν διακοσμητικοί.

Θα ανησυχήσω αν οι “εταίροι” αρχίσουν να πλέκουν το εγκώμιο του Γιάνη Βαρουφάκη, όπως έπλεκαν το εγκώμιο των Βενιζέλων.

Πάντως, είναι καλό ότι έχουν στοχοποιηθεί κάποια πρόσωπα, όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αν αντικατασταθούν, θα καταλάβουμε αμέσως πως η κυβέρνηση έχει παραδοθεί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.