Σώθηκε από θαύμα ο Μάριο Ντράγκι από τα κομφετί που του πέταξε ακτιβίστρια

Mario DraghiΜέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης Femen φέρεται να είναι η νεαρή γυναίκα που διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, και του πέταξε κομφετί, φωνάζοντας “Σταματήστε την δικτατορία της ΕΚΤ”.

Ο Μάριο Ντράγκι τρομοκρατήθηκε από τη νεαρή γυναίκα γιατί είναι χέστης, ενώ διακατέχεται και από ένα φόβο για το γυναικείο φύλο.

Αφού η νεαρή γυναίκα απομακρύνθηκε από τους σωματοφύλακες, ο Μάριο Ντράγκι συνέχισε χαμογελαστός αλλά όσοι ήταν γύρω του είχαν μια έκφραση αηδίας, αφού ο Ντράγκι τα είχε κάνει πάνω του.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μάριο Ντράγκι δεν τραυματίστηκε από τα κομφετί, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό που η νεαρή γυναίκα δεν είχε σερπαντίνες και καραμούζα.

Οι ακτιβίστριες της Femen διαδηλώνουν γυμνόστηθες αλλά η συγκεκριμένη δεν είχε πετάξει το σουτιέν, για να μην την αντιληφθούν· ήταν δηλαδή μεταμφιεσμένη.

Είναι κρίμα που η νεαρή ακτιβίστρια δεν ήταν γυμνόστηθη, γιατί ο Μάριο Ντράγκι θα είχε την ευκαιρία να δει και κάτι άλλο στη ζωή του πέρα από τα δάνεια, τους ισολογισμούς και τα ευρώ.

Παράλληλα, αν η νεαρή ακτιβίστρια ήταν γυμνόστηθη, θα είχαν πρόβλημα να την απομακρύνουν, γιατί έχω διαπιστώσει πως οι αστυνομικοί έχουν πρόβλημα να αγγίξουν τα γυμνά στήθη των γυναικών που διαδηλώνουν -δεν έχουν πρόβλημα να σκοτώσουν στο ξύλο έναν διαδηλωτή αλλά έχουν πρόβλημα να πιάσουν ένα βυζί-, οπότε αυτές τους ξεφεύγουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.