Σε παρακολουθώ

Φίλε πιτσιρίκο, σήμερα είδαμε μια νέα διάσταση του φαινομένου ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πανούσης και η ΕΥΠ παρακολουθούσαν την Βαλαβάνη -προφανώς και Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη κλπ- με τα ειδικά βαλιτσάκια της ΕΥΠ. Τα συστήματα αυτά παρακολουθούν τις συνομιλίες όποιου χρήστη κινητού θέλουν.

Τέλος πάντων, για να μαθαίνει ο κόσμος, η ΕΥΠ, αντί να παρακολουθεί τους ληστές -εννοώ τους μεγάλους επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν- του ελληνικού κράτους, παρακολουθούσε και παρακολουθεί την Κωνσταντοπούλου, την Βαλαβάνη, τον Βαρουφάκη.

Αντί να επιλέξει να παρακολουθήσει δυο ανώτατους δικαστές που με προκλητική συμπεριφορά γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια κάθε νόμο, ο εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Βαλαβάνη….

Δεν υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο ένα ΠΑΣΟΚ, άλλη μια ΝΔ, που αντί να επιτεθεί και να ελέγξει τα συμφέροντα, επιλέγει να παρακολουθεί τα στελέχη του.

Μετά διαρρέει τις πληροφορίες στον κομιστή και τα άλλα μπουμπούκια των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αηδία, βρωμιά, σιχαμάρα!

Τ.

(Αγαπητέ φίλε, η ΕΥΠ διαψεύδει την Νάντια Βαλαβάνη. Και ο Γιάννης Πανούσης την διαψεύδει, λέγοντας πως “κανείς από το επίσημο κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες”. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Εγώ, πάντως, θα πιστέψω την ΕΥΠ και τον Πανούση γιατί είναι αριστεροί. Μη μιλάτε έτσι άσχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ· κατάργησε τα Μνημόνια και διέλυσε τους ολιγάρχες. Τι άλλο θέλετε πια; Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.