Φύγε και γρήγορα

Φίλε πιτσιρίκο,
Συγγνώμη που σε ενοχλώ για τον Che Guevara του δοσιλογισμού, αλλά μετά την συνέντευξη στο μπoυρδέλο το ραδιόφωνο -που δεν μπορούν ούτε να πληρώσουν τους τεχνικους- είμαι εξαγριωμένος.

Αυτός ο καραγκιόζης ήταν αυτός που ήταν πρωθυπουργός τόσο καιρό;

Έχεις δίκιο ο Βαρουφάκης τους κάλυπτε όλους που αντιστεκόταν στον εξευτελισμό των ευρω-συμμοριτών.

Αυτό που μας είπε -ο γελοίος, ο νέος ΓΑΠ- είναι οτι έπρεπε να υπογράψουν απο την αρχή, δηλαδή μιλάμε για μεγάλο πολιτικό απατεώνα. Ούτε καν ήθελε να κάνει τίποτα, μόνο μοίραζε υποσχέσεις για να γίνει πρωθυπουργός.

Δεν έπρεπε, όμως, να περιμέναμε τίποτα καλύτερο, στον σταθμό που είναι τώρα είχαν βγάλει τους απεργούς εκβιαστές(!!). Δηλαδή, χειρότερος και απο τον Σαμαρά.

Ένα όμως πρέπει να του αναγνωρίσουμε όμως, δεν έχει υπάρξει καλύτερος απατεώνας απο αυτόν. Δηλαδή κορόιδεψε μέχρι και τον Fidel Castro. Εμείς δεν θα πέφταμε;

Είχα ψηφίσει Σύριζα το 2012, το 2015 ψήφισα Ανταρσύα.

Γιατί ο Τσίπρας μόλις πήγε στο Texas άρχισε τους ευρωμονόδρομους.

Τώρα πια δεν παραδέχεται οτι τη χούντα την έκαναν οι Αμερικάνοι.

Η Βαλαβάνη είχε βασανιστεί απο την χούντα και τώρα λοιδορείται απο όλη την σαπίλα με τις ευλογίες του ξεφτιλισμένου.

Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Αμερικάνους, και είναι και καλά ο πρώτος αριστερός πρωθυπουργός.

Ακόμα να διαλύσουν και τη χούντα των καναλιών.

Λένε και δικαιολογίες ταυτόχρονα οι ηλίθιοι, αν τους φορολογήσουμε θα φύγουν.

Να φύγουν ρε, να πάνε στο διάολο, ένα καρκίνωμα ήταν απο την κατοχή.

Να πάνε στην Αγγλία στην Κύπρο δεν ξέρω όπου θέλουν. Έχουν διαλύσει την κοινωνία. Έχουν συνεργαστεί με κάθε μορφής κατακτητή, και τώρα τους χρειαζόμαστε;

Η μισή Ελλάδα πέρασε απο τα ξερονήσια, και το μαλακισμένο ο Τσίπρας σπιλώνει ιδέες που πόνεσαν και πέθαναν τόσοι άνθρωποι.

Να φύγει ρε, να πάει στον Clinton, στον Juncker δεν ξέρω πού θέλει να πάει.

Να φύγει όμως απο δώ, να πάει στο διάολο.

Νο.2

(Αγαπητέ φίλε, πώς μιλάτε έτσι για τον πρωθυπουργό της χώρας; Εντάξει, νόμιζε πως είναι επαναστάτης και αποδείχτηκε μικροαστούλης του κερατά. Με τόσους μικροαστούς που έχει η Ελλάδα, είναι ιδανικός για πρωθυπουργός. Βέβαια, υπάρχει και μια χρεοκοπία στη μέση -και οι μικροαστοί έχουν λαλήσει-, οπότε θα φύγει. Την άκουσα τη συνέντευξη, ήταν θλιβερός. Κάνα αληθινό φίλο δεν έχει να του πει πως εξευτελίζεται κάθε μέρα; Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.