Στα Κύθηρα με τον Σπύρο Γραμμένο

grammenos4Μου είχε λείψει ο Σπύρος Γραμμένος, οπότε απαλλοτρίωσα ένα φουσκωτό από την Μουτσούνα της Νάξου και πετάχτηκα μέχρι τα Κύθηρα να δω τον Σπύρο. Τα Κύθηρα δεν είναι μακριά από τη Νάξο. Μια ευθεία είναι. Πέτυχα τον Σπύρο στον Ποταμό με τον Θοδωρή Μαυρογιώργη. Ο Σπύρος είναι καλεσμένος στους Bee Jizz Live, απόψε και αύριο στο Αστικόν.

grammenos5Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους λαϊκούς καλλιτέχνες, οπότε ο Σπύρος Γραμμένος, ανάμεσα στα τραγούδια, ρίχνει κι ένα σερβίρισμα στους πελάτες, οι οποίοι του λένε και τις παραγγελιές για τα τραγούδια, και του κολλάνε κολλαριστά πενηντάευρα από το ATM στο κούτελο.

grammenos2Ο Σπύρος Γραμμένος με την Αγγελική Τουμπανάκη που έπαιζε εδώ προχτές. Μου αρέσει αυτή η φωτογραφία. Μου θυμίζει την δεκαετία του ’70 που ήμουν στο Σικάγο, πορτιέρης στην ντίσκο Buldoza.

grammenos3Ουδέν σχόλιον. Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.