Και ο Άγνωστος Στρατιώτης μάρτυρας στη δίκη για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

agnwstos stratiwtisΑίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Γιώργο Κουμουτσάκο σκοπεύει να καλέσει ως μάρτυρα στη δίκη τον Άγνωστο Στρατιώτη, αφού ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως, την ώρα της επίθεσης στον Γιώργο Κουμουτσάκο, αυτός έκανε τσιγαράκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη και συζητούσαν για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση πως ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε μήνυση και στον Άγνωστο Στρατιώτη, γιατί έκανε μήνυση κατά αγνώστων, οπότε το μυαλό όλων πήγε στον Άγνωστο Στρατιώτη που ήταν μπροστά.

Βέβαια, υπήρχαν χιλιάδες αυτόπτες μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν πως ο Άγνωστος Στρατιώτης ήταν ξάπλα στον τοίχο σε όλη την διάρκεια της επίθεσης και δεν κουνήθηκε καθόλου από την θέση του.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πώς θα καταθέσει στη δίκη ο Άγνωστος Στρατιώτης, αφού δεν έχει ταυτότητα.

Είναι η πρώτη φορά που ο Άγνωστος Στρατιώτης καλείται ως μάρτυρας σε δίκη  και μάλλον θα πρέπει να του αγοράσουν ένα κουστούμι, γιατί δεν μπορεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο ξεβράκωτος με την ασπίδα και την περικεφαλαία.

Η παρουσία του Άγνωστου Στρατιώτη στο δικαστήριο, ως μάρτυρα για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει ούτε ένας άγνωστος στρατιώτης.

Οι στρατιώτες που σκοτώνονται στον πόλεμο έχουν ονόματα και επίθετα. Δεν είναι άγνωστοι.

(Πώς να υπάρχει άγνωστος στρατιώτης; Δηλαδή, θα φύγει ο γιος σου για τον πόλεμο, δεν θα γυρίσει ποτέ και εσύ θα σκέφτεσαι πως «το παιδί μου μπορεί κατευθείαν από το μέτωπο να πήγε μετανάστης στην Αμερική και δεν πέρασε από το σπίτι να μας χαιρετήσει»;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.