Πόρτα στον φράχτη του Έβρου βάζει η κυβέρνηση

doorΜετά τις αντιδράσεις για τον φράχτη του Έβρου και τους εκατοντάδες πνιγμένους πρόσφυγες, η κυβέρνηση αποφάσισε να παραμείνει ο φράχτης στην θέση του αλλά να φτιαχτεί μια πόρτα, από την οποία θα περνούν κάποιοι πρόσφυγες και όχι όλοι.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, η κυβέρνηση θα φτιάξει μια πόρτα που θα ανοίγει μόνο με χρήματα.

Οι πρόσφυγες που θα βάζουν 15.000 ευρώ στο ειδικό μηχάνημα θα μπορούν να περνούν από την πόρτα και να εισέρχονται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκατοσκατοσκατοσκατοσκα, τα χρήματα από τους πρόσφυγες θα αποτελέσουν το ισοδύναμο για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

Ο κ. Τόσκας τόνισε πως κάποιοι πρόσφυγες θα περνούν ελεύθερα από την πόρτα του φράχτη, αφού θα προηγείται κλήρωση και ένας τυχερός πρόσφυγας θα μπαίνει δωρεάν στην υπέροχη περιοχή του Έβρου και θα κερδίζει πλούσια δώρα.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνονται αγώνες πάλης μέχρι θανάτου ανάμεσα στους πρόσφυγες, και ο νικητής να περνάει δωρεάν στην Ελλάδα.

Οι προσφυγομαχίες θα μπουν και στο Στοίχημα, ώστε οι Έλληνες να έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίζουν για το ποιος πρόσφυγας θα σκοτώσει τον άλλον.

Τα χρήματα από τα στοιχήματα στις προσφυγομαχίες θα τονώσουν τα κρατικά έσοδα αλλά, κυρίως, τα έσοδα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παράλληλα, η κυβέρνηση θα τοποθετήσει δίπλα στον φράχτη κουλοχέρηδες με φρουτάκια, ώστε να παίζουν οι πρόσφυγες -καθώς θα περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα- και να υπάρχουν ακόμα περισσότερα έσοδα για την χώρα μας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.