Την Πελοπόννησο ετοιμάζεται να βομβαρδίσει η κυβέρνηση

PeloponissosΜετά την απόφαση της Γαλλίας να βομβαρδίσει το προπύργιο του ISIS στη Συρία, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να βομβαρδίσει την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, όπως η Συρία είναι κέντρο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών που χτύπησαν στο Παρίσι, η Πελοπόννησος είναι κέντρο παραγωγής και εκπαίδευσης των σημαντικότερων πολιτικών που ξέσκισαν την Ελλάδα και την κατάντησαν ζήτουλα και χρεοκοπημένο προτεκτοράτο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δήλωσε πως η κίνηση της Γαλλίας να βομβαρδίσει ξανά τη Συρία, λύνει τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης και της επιτρέπει να βομβαρδίσει την Πελοπόννησο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως, αν δεν υπήρχε η Πελοπόννησος, η Ελλάδα θα ήταν σήμερα παράδεισος, ενώ τόνισε πως δυο Μανιάτες, ο Γεώργιος και ο Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια και τον σταμάτησαν από το να κάνει την Ελλάδα Ελβετία.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να εξαφανίσει την Πελοπόννησο από τον χάρτη, ώστε να μην μπορεί να παράγει άλλους πολιτικούς και η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Εκεί που είναι σήμερα η Πελοπόννησος θα γίνονται αγώνες με ιστιοφόρα, ενώ εκαtομμύρια τουρίστες θα κάνουν snorkeling και windsurfing.

Παράλληλα με την Πελοπόννησο θα βομβαρδιστεί και το Κολλέγιο Αθηνών, στο οποίο εκπαιδεύτηκαν σχεδόν όλοι οι τρομοκράτες πολιτικοί που ξέσκισαν την χώρα.

Η Ελλάδα θα νικήσει!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.