Ο χημικός πόλεμος του ISIS απειλεί την Ευρώπη αλλά όχι την Ελλάδα

ISIS-Chemical-WeaponsΤρόμο προκαλεί στην Ευρώπη έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία προειδοποιεί πως οι τζιχαντιστές του ISIS μπορεί να χτυπήσουν με χημικά ή βιολογικά όπλα την Ευρώπη.

Η Ευρώπη είναι ανυπεράσπιστη απέναντι σε μια χημική επίθεση των τζιχαντιστών αλλά η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι Έλληνες έχουν δεχτεί τόσα χημικά από τα ΜΑΤ τα τελευταία έξι χρόνια, που έχουν αναπτύξει ανοσία απέναντι στα χημικά.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ειδικά οι Αθηναίοι έχουν φάει τόσα χημικά, που όχι μόνο δεν θα πάρουν χαμπάρι από τα χημικά των τζιχαντιστών αλλά μπορεί να νιώσουν και ευεξία και να το ρίξουν στο χορό.

Τον μικρότερο κίνδυνο απέναντι στα χημικά των τζιχαντιστών διατρέχουν οι Αθηναίοι που πήγαν σε όλες τις διαδηλώσεις, αφού έχουν θωρακιστεί απόλυτα απέναντι στα χημικά.

Μετά την δημοσίευση της έκθεσης του ευρωκοινοβουλίου, χιλιάδες Ελληνίδες μάνες παροτρύνουν τα παιδιά τους να κατέβουν στους δρόμους και να τα σπάσουν όλα, για να τους ψεκάσουν τα ΜΑΤ και να μην κινδυνεύουν από τα χημικά του ISIS, αν και δεν ξεχνούν να τους πουν να πάρουν και μια ζακετούλα μαζί τους.

Δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες μανάδες που ξέσπασαν σε κλάματα και κατηγορούσαν τους εαυτούς τους που δεν άφηναν τα παιδιά τους να πάνε στις διαδηλώσεις και να φάνε τόνους χημικά, με αποτέλεσμα τώρα να κινδυνεύει η ζωή τους.

Η είδηση πως η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο από επίθεση με χημικά του ISIS έχει κάνει δεκάδες εκατομμύρια Ευρωπαίους να θέλουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα, για να είναι ασφαλείς.

Η κυβέρνηση σκέφτεται να κλείσει τα σύνορα και να αποχωρήσει η χώρα μας από την Σένγκεν, γιατί δεν μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις προσφυγικές ροές Ευρωπαίων που θέλουν να ζήσουν μόνιμα εδώ.

Οι Έλληνες που ζουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν κινδυνεύουν από τον χημικό πόλεμο των τζιχαντιστών, αρκεί να έφαγαν στη μάπα αρκετά χημικά από τα ΜΑΤ πριν μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.

Οι Έλληνες που ζουν στην Ευρώπη θα πρέπει να παραμείνουν εκεί, ώστε, όταν γίνουν οι επιθέσεις με τα χημικά όπλα από τους τζιχαντιστές και τα τινάξουν οι Ευρωπαίοι, να επιζήσουν μόνο οι Έλληνες, να γίνει όλη η Ευρώπη ελληνική, και να φτιάξουμε την μεγάλη Ελλάδα των πέντε ηπείρων και των δέκα θαλασσών.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.