Η μόνη απόδειξη που πρέπει να ζητήσουμε

receipts Χαμός γίνεται με τις αποδείξεις στη χώρα μας, αφού κάθε λίγο κυκλοφορεί και μια νέα φήμη για το αν θα πρέπει οι φορολογούμενοι να τις κρατούν ή όχι.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι φορολογούμενοι θα πρέπει κρατούν τις αποδείξεις των φορολογικών δηλώσεων των τελευταίων πέντε χρόνων, γιατί αν δεν τις έχουν, μπορεί να χρεοκοπήσει η χώρα, να χάσουν τις δουλειές τους, να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να μεταναστεύσουν για πάντα στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω ποιον προσπαθεί να κοροϊδεψει με τις αποδείξεις το υπουργείο Οικονομικών, σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει και οι πολίτες -που απέμειναν στην Ελλάδα- πληρώνουν φόρους, χωρίς να επιστρέφει τίποτα σε αυτούς, αφού πληρώνονται δόσεις δανείων για ένα χρέος που οι πάντες παραδέχονται πως δεν είναι βιώσιμο και αυξάνεται διαρκώς, ενώ το ΔΝΤ παραδέχεται ξεκάθαρα πως έκανε λάθος στο ελληνικό πρόγραμμα.

Αυτό που ξέρω είναι πως η μόνη απόδειξη που έπρεπε να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες ήταν η απόδειξη για το πώς δημιουργήθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.

Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους δημιουργήθηκε, έβγαλε το πόρισμά της και ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αποφάσισε την λήξη των εργασιών της.

Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει το ξεπούλημα της χώρας, ζητάει από τους Έλληνες αποδείξεις και θάβει την μοναδική απόδειξη που έχουμε στα χέρια μας: το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Οι Έλληνες μαζεύουν αποδείξεις αλλά δεν απαιτούν να χρησιμοποιηθεί η “απόδειξη” του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Ο απατεώνας Τσίπρας και η θλιβερή παρέα του καλύπτουν τους πολιτικούς και τους ολιγάρχες που ευθύνονται για την δημιουργία του τεράστιου δημοσίου χρέους της χώρας.

Θα έχουν τους λόγους τους.

Αλλά η ζωή έχει και παρακάτω.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.