Η Χίλαρι Κλίντον υπόσχεται να πει την αλήθεια για τους εξωγήινους

hillary clintonΑίσθηση έχει προκαλέσει η υπόσχεση της Χίλαρι Κλίντον πως, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα δώσει στη δημοσιότητα όλα όσα γνωρίζουν οι αμερικανικές κυβερνήσεις για τους εξωγήινους.

Η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι είναι πολύ πιθανόν να μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι αλλά εμείς ήμασταν πολύ απασχολημένοι με τους εαυτούς μας και δεν τους δώσαμε σημασία, γιατί εκείνη την ώρα κοιτούσαμε το κινητό για να δούμε αν απάντησε στο Facebook η Άντζελα, με την οποία θέλουμε να φασωθούμε.

Η Χίλαρι Κλίντον είπε ακόμα πως η μεγαλύτερη ένδειξη πως οι εξωγήινοι επισκέφτηκαν τη Γη, είναι η αρχαία Ελλάδα.

Όπως είπε η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, οι αρχαίοι Έλληνες ήταν μάλλον εξωγήινοι επειδή πέτυχαν τόσο μεγάλα επιτεύγματα πριν από χιλιάδες χρόνια.

Σύμφωνα με την Χίλαρι Κλίντον, η μεγαλύτερη ένδειξη πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν εξωγήινοι είναι οι σύγχρονοι Έλληνες, που ζουν σαν δούλοι και τους αρέσει, ενώ, αν ήταν απόγονοι των εξωγήινων αρχαίων Ελλήνων, θα αγωνίζονταν για την ελευθερία τους και δεν θα ήταν αμόρφωτοι, αποβλακωμένοι και χάπατα.

Αν λάβουμε υπόψη ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα γίνουν σε 11 μήνες, θα πρέπει να περιμένουμε από τους υποψήφιους προέδρους πολλές ακόμα υποσχέσεις για εξωγήινους, UFO, βρυκόλακες, ζόμπι και άλλα τέτοια που ενθουσιάζουν όλους τους καθυστερημένους του πλανήτη.

Ο πιο σίγουρος τρόπος να νικήσει η Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές είναι να δηλώσει πως είναι εξωγήινη.

Είναι πιο εύκολο να εκλέξουν οι Αμερικανοί για πρόεδρο έναν εξωγήινο, παρά μια γυναίκα.

Βέβαια, το πρόβλημα της Χίλαρι Κλίντον είναι πως ο αντίπαλός της, Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να πείσει τους Αμερικανούς όχι μόνο ότι υπάρχουν εξωγήινοι αλλά ότι έχει πηδήσει και μερικούς.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.