Goldfinger

patoulis-kedeΦίλε Πιτσιρίκο,
Να ήταν μόνο το χρυσό νυστέρι του Πατούλη; Μίδας ήταν ο άνθρωπος και νομίζω πως αυτό φαίνεται καθαρά και στην φωτογραφία που σου στέλνω. Πριν αγγίξει την γραβάτα το χρώμα της ήτανε μπλε.

Τα όσα σου είπανε, πάντως, για τα χρυσά ρολόγια και βραχιόλια -που ξέχναγε στις αρθρώσεις και στις σπονδυλικές στήλες που χειρουργούσε- μην τα πιστεύεις.

Από τον συνδικαλισμό και την πολιτική ζούσε και ζει ο συγκεκριμένος τύπος και όχι από την ιατρική.

Με τον τρόπο αυτό καλύπτει και τα χρυσά του βίτσια.

Για την κυρία του ας μην πούμε πολλά γιατί θα μας πούνε σεξιστές. Πάντως, κρίνοντας από τα μάτια της, μάλλον μελαχρινή ήτανε πριν την αγγίξει ο Goldfinger!

Φιλιά από την Αλπική Εσπερία

Ηλίας

ferreroΥ.Γ. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν έριχνες και μια ματιά στο βιογραφικό ενός ακόμα σπουδαίου ιατρού και πολιτικού της “δεξιάς” παράταξης, του Βασίλη Κικίλια. Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται πως είναι αλήθινά σπουδαίος, αφού την ιδια χρονική περίοδο ήταν ειδικευόμενος στην ορθοπεδική -κάνοντας και εφημερίες παρακαλώ-, τελείωνε την διατριβή του και ασκούσε τα καθήκοντα του ως αντιπεριφερειάρχης Αττικής και ήταν επικεφαλής σε κάτι που είχε να κάνει με τον αθλητισμό και το υπουργείο πολιτισμού. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για το ότι την ιδια χρονική περίοδο πηδούσε τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα, ήταν πρωταθλητής στο έπταθλο και τερμάτιζε το κατοστάρι λίγο κάτω από τα 10 δεύτερα. Τα σαββατοκύριακα απαντούσε σε ερωτήματα που του έθεταν διαπρεπείς καθηγητές από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Μεγάλη μορφή! Και αυτός!

(Αγαπητέ Ηλία, αυτά τα γράφεις επειδή φθονείς τους συναδέλφους σου γιατρούς που κατάφεραν να μεγαλουργήσουν με την αξία τους στην Ελλάδα, ενώ εσύ αναγκάστηκες να μεταναστεύσεις σε τριτοκοσμικές χωρες, όπως η Βρετανία και η Ελβετία. Ευτυχώς που χρεοκόπησε η Ελλάδα και φύγατε εσείς, ώστε να μείνουν στη χώρα μας μόνο οι άξιοι γιατροί -σαν τον Πατούλη και τον Κικίλια- που τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη. Βρε Ηλία μου, δεν γινόσουν κι εσύ μέλος της Νέας Δημοκρατίας; Υπουργός θα είχες γίνει. Ηλία, αυτή τη χρονιά, να γράφουμε για τα σαλόνια και τις γραβάτες των Πατούληδων. Να το κάνουμε lifestyle το μπλογκ. Κούρασαν πια τα πολιτικά. Να είσαι καλά!)

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του blog από μνημονιακά και νεομνημονιακά site και blog. Σε όλους τους υπόλοιπους επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων αλλά μετά την παρέλευση τεσσάρων ωρών από την δημοσίευση και μόνο με ενεργό link που θα παραπέμπει στην πηγή. Αντιθέτως, η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.