Οι Έλληνες είναι καναπεδάκηδες

spi_der pitsirikosΦίλε πιτσιρίκο
Από τη μια ξύλο και χημικά στους συνταξιούχους και στο ΠΑΜΕ -απίστευτο-, ενώ, από την άλλη, τυφλή υπακοή στους δανειστές και πιστή εφαρμογή των όσων προστάζουν.

Φυσικά, η αντίδραση του κόσμου είναι μηδαμινή, αυτή τη στιγμή μόνο το ΠΑΜΕ -άντε και η ΛΑΕ για να μην την αδικήσουμε-, κάτι προσπαθούν να κάνουν, αλλά αυτό δε φτάνει.

Παλιότερα σου είχα γράψει “Ας ξυπνήσει ο κόσμος επιτέλους”, αλλά δε βλέπω κάτι να γίνεται.

Δυστυχώς.

Όμως, είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο με ποιους είναι η κυβέρνηση Συριζανελ.

Με το κεφάλαιο.

Με την ολιγαρχία.

Με τους δανειστές.

Πέσανε οι μάσκες, τελείωσαν οι ψευδαισθήσεις.

Έχεις απόλυτο δίκιο, ο κόσμος ούτε θέλει να αλλάξει κάτι, ούτε έχει διάθεση να αντιδράσει.

Στον ΠΑΟΚ, όσους απλά ασκούν κριτική από τα ράδια αλλά δεν πατάνε στο γήπεδο, ούτε συμμετέχουν σε λαϊκές παοκτσήδικες μαζώξεις ή κινητοποιήσεις για οπαδικά θέματα, τους λέμε “καναπεδάκηδες”.

Οι Έλληνες είναι καναπεδάκηδες.

Δυστυχώς.

Αυτά τα λίγα

Μ.
Παοκι

(Αγαπητό Παόκι, αφού οι Έλληνες είναι καναπεδάκηδες, θα αντιδράσουν όταν τους πάρουν τον καναπέ. Εγώ έχω ελπίδες και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φαίνεται άξιος άνθρωπος. Δεν έχει μείνει ξένη φυλλάδα που να μην γράψει πόσο καλός είναι ο Κυριάκος. Για την πλουτοκρατία. Πάντως, το σκίτσο του Σπύρου Δερβενιώτη σε μια ιδέα μου, είναι από το 2007. Τρία χρόνια πριν την χρεοκοπία. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.