Πέστε από τα σύννεφα τώρα

lepida_15Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την Ιανουαριανή Επανάσταση, θέλω να σε ενημερώσω για το νέο σύνθημα του κινήματός μας.
Η αλλαγή του συνθήματος είναι επιτακτική, καθώς η ελπίδα έφτασε και επίσης, δεν μπορεί η επανάσταση να συνεχίσει με το ίδιο σύνθημα.

Ο σύντροφος Μαρξ είχε πει, άλλωστε: σύνθημα μάχης πρέπει να είναι η επανάσταση που διαρκεί.

Θέλω να σε πληροφορήσω, σύντροφε, πως η ελπίδα χαίρει άκρας υγείας.

Αν όλα πάνε καλά το 2016, τότε στην επόμενη επέτειο της επανάστασης το σύνθημα θα αλλάξει σε “ο σοσιαλισμός έρχεται”.

Θέλω να σε πληροφορήσω, σύντροφε, πως ψάχνουμε ολιγάρχη να τσακίσουμε και δεν βρίσκουμε, οπότε σκεφτόμαστε να τσακίσουμε για πλάκα λίγους συνταξιούχους, όχι στα σοβαρά φυσικά, για να μην χάσουμε τη φόρμα μας.

Επίσης, θα κάνουμε το ίδιο και με τα μνημόνια, δηλαδή ζητήσαμε να μας φέρουν το 3ο -και μετά το 4ο Μνημόνιο- γιατί δεν βρίσκαμε μνημόνιο να σκίσουμε, μετά το σκίσιμο των Μνημόνιων 1 και 2.

Διορίσαμε στο αστικό κράτος όλες μας τις οικογένειες -απόγονοι εαμιτών- για να το καταστρέψουμε εκ των έσω, αλλά και για να μην δώσουμε το δικαίωμα στον εχθρό να εμποδίσει την επανάσταση μέσω της οικογενειοκρατίας.

Είναι απλό σύντροφοι, πώς θα βάλει ο Μητσοτάκης τα 30 εγγόνια του στο υπουργείο, αν έχουμε καταλάβει εμείς τις θέσεις;

Κατάληψη των θέσεων για να μην μας τις πάρουν οι δεξιοί, σατανικό;

Μέχρι και οι κότες που σφάζουμε στα λαϊκά γλέντια είναι απόγονοι των κοτόπουλων που τάιζαν τους αντάρτες του ΕΑΜ.

Θέλω να σε πληροφορήσω, σύντροφε, πως όλες οι κότες που σφάζουμε είναι ελευθέρας βοσκής, ενώ έχουν γαλουχηθεί με τα ιδανικά του σοσιαλισμού για να ξέρουμε τι τρώμε.

Στρέψαμε τα όπλα του συστήματος εναντίον του, πχ αντί να καταργήσουμε τα ΜΑΤ, μετατρέψαμε τους Μπαλούρδους σε Βιετκόγκ, ενώ καλύψαμε όλες τις πολιτικές εκφάνσεις, δηλαδή είμαστε και αναρχικοί και φιλελέδες και καμμενοφασίστες μαζί, για να εμφυσήσουμε τα επαναστατικά ιδεώδη σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Θέλω να σε πληροφορήσω, σύντροφε: όλα τα σκατά, λουλούδια στην δική μας αγκαλιά.

Καταργούμε σταδιακά την έννοια της ιδιοκτησίας και τα χρήματα.

Χαρίζουμε γη και ύδωρ στους δανειστές, τα σπίτια μας στις τράπεζες και φτωχοποιούμε όλο τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε -σε πέντε χρόνια το πολύ- να τρέχουν ανέμελα οι ‘Ελληνες και οι Ελληνίδες στα λιβάδια σαν άγρια άλογα και να μην κυνηγάνε όλα αυτά τα καπιταλιστικά σκουπίδια.

Καταργούμε το κράτος, ξεπουλώντας όλες τις δημόσιες εταιρείες και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, προετοιμάζοντας το έδαφος για την τελευταία επανάσταση της ανθρώπινης ιστορίας.

Επίσης, δώσαμε στον εργατικό έλεγχο τον ΟΛΠ, στους συντρόφους της COSCO και δίνουμε μόνο τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ στα καπιταλόσκυλα, δηλαδή δηλητηριάζουμε τις χρεοκοπημένες οικονομίες τους, οδηγώντας τον καπιταλισμό στον αναπόφευκτο μαρασμό του.

Δώσαμε 14 κερδοφόρα αεροδρόμια στην ανατολικογερμανική Fraport, ενώ μένει να δούμε τι θα δώσουμε στο σύντροφο Φιντέλ για να μην λέει ότι τον ξεχάσαμε.

Θέλω να σε ενημερώσω, σύντροφε, ότι δάκρυσε χθες η εικόνα του Λένιν, σίγουρα με αυτά που πετύχαμε τον τελευταίο χρόνο.

Να δεις που του χρόνου θα σηκωθεί για να δει το παιδί της αλλαγής, τον σύντροφο Αλέξη.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να χαιρετίσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που πίστεψαν σε μας, τέτοια χάπατα που είναι, και να τους διαβεβαιώσω ότι δεν θα γίνει καμία οικουμενική, αν δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτήν οι αναρχοπασόκοι μας.

Ελπίζω να δείξαμε το δρόμο και στους υπόλοιπους “αριστερούς” για το πώς τελειώνει η λιτότητα σε μια χώρα, μια για πάντα.

Σύντροφε Κιμ, μην το πατήσεις ακόμη.

Δώσε μας ένα χρόνο ακόμα και -εδώ θα ‘σαι να το δεις- θα βαρεθείτε να εξουδετερώνετε Έλληνες καμικάζι, που θα προσπαθούν να το πατήσουν εκείνοι.

Θέλω να σε πληροφορήσω, σύντροφε πιτσιρίκο, πως δεν θα επιτρέψουμε, στον κεντροαριστερό Κούλη και στο τηλεοπτικό πραξικόπημα -αντίστοιχο της Βενεζουέλας- που επιχειρούν τα απομεινάρια των ολιγαρχών, να πάνε τη χώρα πίσω στον βούρκο που ήταν.

Χθες, το κλίμα στην επετειακή διαδήλωση χιλιάδων πολιτών ήταν εξαιρετικό και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια ρίξαμε με τον σύντροφο Λάκη Λαζόπουλο.

Ανέβηκε στη σκηνή μετά τον Αλέξη και άρχισε να λέει ανέκδοτα: 13η σύνταξη, ΕΚΑΣ, μονομερής διαγραφή του χρέους, σκίσιμο των μνημονίων, πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, διαπραγμάτευση, δημοψήφισμα -καλά εκεί κατουρηθήκαμε-, τσακίστε τους ολιγάρχες, κλείσιμο των χρεοκοπημένων ΜΜΕ, λίστα Λαγκάρντ, τρίτο μνημόνιο, καμιά περικοπή σε μισθούς και συντάξεις, θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο, είμαστε κάθε λέξη από το σύνταγμα της χώρας και το αγαπημένο μου δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξεπουλήσει τη χώρα, τον ΟΛΠ, τα 14 αεροδρόμια, το ΤΑΙΠΕΔ κτλ -κλαίω σύντροφε αχαχαχαχαχααχ.

‘Οσοι βρήκανε γελοία τα παραπάνω, ας αντιληφθούνε πώς κυβερνάει αυτή τη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας, που μετέτρεψε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ και τον οποίον εξέλεξαν -λίγες μέρες μετά-, για να μην εφαρμόσει το μνημόνιο που υπέγραψε τον Ιούλιο, περιμένοντας ότι θα εμποδίσει τους πλειστηριασμούς και το ασφαλιστικό που προβλέπονται μέσα στο μνημόνιο, προφανώς όπως εμπόδισε την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Πέστε από τα σύννεφα τώρα και περαστικά.

Με εκτίμηση

Άρης

ΥΓ: ‘Οταν είπα ότι δεν μπορώ άλλο την διγλωσσία, αυτό εννοούσα. Δεν μπορώ άλλο πια να λέω ωραία επαναστατικά, για να μην χαλάσω καρδιές. Αφού ο Αλέξης Τσίπρας είναι κωλοτούμπας και φερέφωνο των αγορών, μαριονέτα των ολιγαρχών. Πώς αλλιώς να το πεις, χωρίς να λοβοτομήσεις τις λέξεις; Αφού αυτά είναι. Τώρα κάποιοι θέλουν να τον λένε απελευθερωτή, αντιμνημονιακό και αριστερό, μην τον χάσουμε, τέτοιο κελεπούρι που είναι. Α, καλάαααααα.

(Αγαπητέ Άρη, δεν ξέρω αν νιώθω περισσότερη αηδία για τον Τσίπρα και την παρέα του ή για τους περισσότερους Έλληνες. Βλέπω τους συριζαίους, εμετός. Βλέπω τους διαδηλωτές του “Μένουμε Ευρώπη” να διαδηλώνουν τώρα -ενάντια σε αυτά που διατάζει η Ευρώπη τους-, αναγούλα. Είναι προφανές πια -μετά από δεξιές και αριστερές κυβερνήσεις- πως το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Έλληνες. Άρη, βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Στις 25 Οκτωβρίου του 2012, έγραφα “Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οι πολιτικοί. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Έλληνες.”. Αφού το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Έλληνες, το πρόβλημα δεν έχει λύση. Αν θέλουμε λύση, την ξέρουμε όλοι: στάση πληρωμών και απεργία διαρκείας. Κι αν θέλουμε δημοκρατία, πάλι τη λύση την ξέρουμε: Νέο Σύνταγμα και Δημοψηφίσματα για όλα τα θέματα, εκτός από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αλλά αυτά απαιτούν ελεύθερους ανθρώπους. Και οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να είναι ελεύθεροι. Θέλουν να ψηφίζουν Τσίπρες, Σαμαράδες και Μητσοτάκηδες, και μετά να γκρινιάζουν ότι προδόθηκαν. Κι όμως, οι Έλληνες πρώτοι πρόδωσαν τους εαυτούς τους. Άρη, συνεχίζουμε να γράφουμε για προσωπική εκτόνωση και για τον αναγνώστη που θα τα διαβάσει όλα αυτά το 2100. Να ξέρει πως τουλάχιστον κάποιοι προσπάθησαν. Όσο μπορούσαν. Να είσαι καλά, Άρη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.