Έχουν ματιάσει συμβολικά τον Ψυχάρη

dolΚαλημέρα Πιτσιρίκο
Εμπνευσμένος από το σχετικό κείμενό σου με το ελικόπτερο της Περιστερούπας:

Αχ Περιστέρα μου, γιατί να πετάξεις(;)
με τη μαντίλα στον ουρανό…
Αφού υπάρχει, τ’ άλλο το ζαβό
που ετοιμάζουν, για πρωθυπουργό
έχει και πλούσιο βιογραφικό…

Αχ Περιστέρα μου… (δις)

Πέρα από την πλάκα, ο ΔΟΛ στο τέλος της χθεσινής του ανακοίνωσης, μέσω Mega φυσικά (βλέπε συνημμένο), χωρίς να κρατήσει καν τα “προσχήματα” -και γιατί άραγε να τα κρατήσει, αφού ξέρει σε τι καθυστερημένα απευθύνεται- το λέει ξεκάθαρα.

Η ανακοίνωση βγήκε με αφορμή το “κυνήγι” -και καλά τώρα- της “πρώτη φορά αριστεράς” στον Ψυχάρη, για κάτι δανειάκια ύψους μόλις 57 εκατ. ευρώ. Ψίχουλα μωρέ.

Koulis for President!

Κατά τα’ άλλα, επιμένουμε συμβολικά. Λογικό.

Αφού όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει υπέρ μας και όλα θα πάνε καλά.

Είμαστε και μονίμως ματιασμένοι, μην το ξεχνάμε κι αυτό.

Ελλάς η χώρα της μεταφυσικής!

Δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω, βάλε ό,τι νομίζεις εσύ.

Να είσαι πάντα καλά!

Παναγιώτης

(Αγαπητέ Παναγιώτη, ελπίζω να σου αρέσει ο τίτλος. Ο Ψυχάρης είναι αθώος. Και ο ΔΟΛ είναι αθώος. Και ο Λαμπράκης πρέπει να γίνει άγιος. Μαζί με τον Κουρή, τον κολλητό του Ψυχάρη. Και Ελλάδα είναι, οπότε ό,τι θέλουμε λέμε. Πάντως, είχα προβλέψει από τον Ιανουάριο του 2014 πως ο Ψυχάρης θα είχε κάτι θεματάκια με την Δικαιοσύνη. Παναγιώτη, μεταξύ μας, όλοι οι ολιγάρχες θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Αλλά ποιος θα τους βάλει; Οι δικαστές που είναι υπαλληλοί τους; Παναγιώτη, θέλουμε Κούλη για πρωθυπουργό. Εγώ να μην είμαι στην Ελλάδα, και κάντε πρωθυπουργό και την Ντόρα. Σκασίλα μου. Να είσαι καλά. Πρόσεξε μη σε ματιάσουν. Συμβολικά το λέω!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.