Θρηνωδώς

proseuxiΑγαπητέ Πιτσιρίκο,
Επειδή όλοι αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια και τίποτα δεν βγαίνει, σου στέλνω μια ρεαλιστική πρόταση για να αντιμετωπίσουμε επιτέλους την βρωμοκατάσταση.

Επίσης, υπάρχει άλλη μια λύση για εμάς που γνωρίζουμε, αλλά δεν την λέμε στις μάζες: Η χειμερινή κολύμβηση.

Μας εύχομαι χαρούμενες βουτιές

Σ.

(Αγαπητή φίλη, οι Έλληνες έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στον Θεό. Το αστείο είναι πως οι σύγχρονοι Έλληνες νομίζουν ότι είναι πολύ Ευρωπαίοι, αν και η ιδεολογία τους είναι εντελώς Αλλάχ ου ακμπάρ. Ο Θεός είναι μεγάλος. Κατά τα άλλα, αισθάνονται απόγονοι του Σωκράτη και του Αριστοτέλη. Είπαμε, όταν ο Θεός είναι μεγάλος, οι άνθρωποι είναι πολύ μικροί. Φέτος, η χειμερινή κολύμβηση δεν είναι και πολύ χειμερινή γιατί δεν κάνει χειμώνα. Να προσευχηθούμε και για το περιβάλλον. Και για το λιώσιμο των πάγων. Και για το πήξιμο των πάγων. Να είστε καλά. Μετανοείτε. Αλλάχ ου ακμπάρ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.