ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Φίλε πιτσιρίκο
Ο λαός του ΠΑΟΚ,όπως σε όλα τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, συμμετέχει ενεργά και στα μπλόκα των αγροτών. Πρέπει, κατά τη γνώμη μου, όλοι οι Έλληνες να βοηθήσουν τα μπλόκα.
Είναι η μεγάλη και μόνη ευκαιρία να γίνει χαμός,να γίνει πανικός.
Έξι χρόνια τώρα, μετά τη χρεοκοπία,ήρθαν αλλεπάλληλα μνημόνια που, εκτός του ότι μας ξέσκισαν, απάλλαξαν από τις συνέπειες της χρεοκοπίας τους δανειστές.
Δηλαδή έχουμε όλα τα άσχημα της χρεοκοπίας, χωρίς να έχουμε τα καλά της.
Τα όσα έχεις γράψει για την Ισλανδία, κατά καιρούς, λένε πάρα πολλά, που θα έπρεπε να μας οδηγούν, επειδή όμως τώρα είμαστε σε άλλη φάση, όπου δεν υπάρχει πολύς χρόνος και πολλές ευκαιρίες για δράση, η λύση είναι μία.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Τα αποτελέσματα που θα έχει η μαζικοποίηση και μεγάλη διάρκεια των μπλόκων, είναι εφάμιλλα της στάσης πληρωμών.
Δεν μπορεί να αντέξει το σύστημα μαζικά και μακροχρόνια μπλόκα.
Είναι η μεγάλη ευκαιρία μας.
Γιατί όπως σου εχω γράψει, “Ή αυτοί ή εμείς”.
Άμα δεν γίνει τώρα η ανατροπή, δεν θα ξαναβρούμε τέτοιες συνθήκες εύκολα.
Στάση πληρωμών από τους Έλληνες μην περιμένεις, άρα τα μπλόκα είναι η λύση.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Αυτά τα λίγα
Μ.
Παόκι
(Αγαπητό Παόκι, εμείς οι Έλληνες μετανάστες στηρίζουμε τα μπλόκα των αγροτών, όπως και το Νόμπελ Ειρήνης στην Σούζαν Σάραντον. Πρέπει οι αγρότες να μπλοκάρουν και τα αεροδρόμια. Να αποκλείσουν το Ελευθέριος Βενιζέλος, να δεις για πότε μαζεύονται τα μέτρα και αρχίζουν οι παροχές. Επίσης, ελπίζω οι αγρότες να ρίξουν πολύ ξύλο στα ΜΑΤ. Τους το χρωστάμε. Βέβαια, από την άλλη, ελπίζω τώρα να μην συμβεί ξανά ό,τι συνέβη και το 2011-12, όταν διαδηλώσαμε με λύσσα και καταφέραμε να ρίξουμε τον Παπανδρέου και να κάνουμε πρωθυπουργό τον …Σαμαρά. Δηλαδή, υπάρχει ο κίνδυνος το μόνο που θα καταφέρουν τα μπλόκα των αγροτών να είναι να κάνουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τώρα που το σκέφτομαι, αν συμβεί αυτό, δεν θα επιστρέψω ποτέ στην Ελλάδα. Να είσαι καλά. Έλα μωρή παοκάρα! Τώρα που το σκέφτομαι, η Κύπρος μπορεί να είναι μόνο ΠΑΟΚ.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

