Πώς τον τινάζει ο Αχμέτ

didaktorΑνόητε, δειλέ και χαβαλεδιάρη Πιτσιρίκο,
πάνω στα καλύτερα σηκώνεσαι και φεύγεις. Τα μίλησε, τα συμφώνησε, όλα τα υπέγραψε πάλι ο Διδάκτορας των ΙΕΚ Ξυνή Σμύρνης, ξέρεις, ο σύζυγος της παγκοσμίου φήμης πανεπιστημιακού του Πανεπιστημίου της Κοζάνης, μπορεί και της Λωζάνης – τι Λωζάνη τι Κοζάνη που λέει και το τραγούδι – εις άπταιστον αγγλικήν, τόσο άπταιστον που τα δελτία της ΕΡΤ δε σταματούσαν να παίζουν και να ξαναπαίζουν την κασέτα, αλλά πάλι λάθος τα κατάλαβαν οι κουτόφραγκοι ρε γαμώτο…

Εμένα για πραξικόπημα μου φαίνεται κι αυτό, δεν μπορεί να τα κατάλαβε λάθος αυτός ο «αριστερός» γίγαντας της πολιτικής οικονομίας, που παίζει στα δάχτυλα εσωτερική κι εξωτερική πολιτική.

Ο μόνος που κατέχει ότι άλλο νησί η Μυτιλήνη κι άλλο η Λέσβος, άλλο κράτος το Ιράν κι άλλο η Περσία, αυτός που ξέρει ότι η Κύπρος έχει δύο κράτη, αλλά η Μακεδονία είναι μία και μακεδονική, αυτός που συμβουλεύεται καθημερινά τον μπάρμαν, το ράπερ, τους πατήρ & υιό Παππά-Γκαίμπελς, που έχει φτιάξει με τα χέρια του καφέδες και καφέδες σε κάθε ολιγάρχη, πάλι για μαλλί πήγε και πάλι κουρεμένος γύρισε.

Την Παρασκευή μας ζάλιζαν τ’ @ρχίδια για το θρίαμβό του –σαμπάνιες άνοιγαν στα τσοντοκάναλα όλοι οι συριζαίοι βολευτές – το Σάββατο άρχισαν να τα ψιλομασάνε, την Κυριακή άρχισε η κωλοτούμπα –κάτι για δύσκολες ανηφοριές άρχισαν να ψελλίζουν– ε, ως τη Δευτέρα έχασαν πάλι το μέτρημα με τους πρόσφυγες που έφταναν κατά κύματα στα νησιά.

Ευτυχώς που έχουμε το Μουζάλα, βέβαια, κι έτσι δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε.

Τώρα τι ακριβώς κάνει αυτή η μαριονέτα του προτεκτοράτου, εκτός από το να δίνει συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά, κρατώντας αγκαλιά και κανένα προσφυγάκι, ξεπερνώντας κατά πολύ πλέον τον Μπουμπούκο σε τηλεοπτικές εμφανίσεις, δεν μπόρεσα να καταλάβω.

Αφού άλλοι τους φέρνουν, άλλοι τους ταΐζουν, άλλοι τους ποτίζουν, άλλοι τους φυγαδεύουν, άλλοι τους εμποδίζουν να φύγουν, τεσπα με το θέμα ασχολείται κάθε άλλος εκτός από το ελληνικό κράτος, πώς μπορεί κάποιος να υποστηρίζει ότι είναι πετυχημένος ο αρμόδιος υπουργός της μπανανίας;

Θα μου πεις είναι κομμουνιστής ο άνθρωπος. Τι σημασία έχει αν είναι πετυχημένος ή αποτυχημένος; Αφού δηλώνει κομμουνιστής, μια χαρά είναι. Πάσο. Έτσι το δέχομαι.

Κι ο Κατρούγκαλος κομμουνιστής είναι. Κι ο Ψυχάρης κομμουνιστής είναι Πιτσιρίκο, μη σου πω κι ο Μπόμπολας. Όλοι αυτοί κομμουνιστές είναι, φίλε, γι’ αυτό τίθενται υπεράνω κριτικής.

Για μας φροντίζουν. Εμάς σκέφτονται. Μας γ@μ@ν τα πρέκια, αλλά το κάνουν με πόνο ψυχής. Πονάνε ρε Πιτσιρίκο. Θλίβονται.

Ξέρεις τι νταλκά τραβάει ο Γαβρίλης; Διάβαζα τη συνέντευξή του στην Αλαφουζοφυλλάδα και με πήραν τα κλάματα.

Η πλάκα είναι ότι δεν του έφτανε που γά@@σε χωρίς σάλιο όλη την κοινωνία, ψηφίζοντας – με βαθύ πόνο ψυχής – το μνημόνιο, γάμ@@ε και μια τηλεπαρουσιάστρια και περιμένει παιδί.

Εμείς γαμώ το κέρατό μου μέσα, από κώλο βγήκαμε; Χορτάσαμε πού@@@ κι ένα παιδί δε μας έκανε. Γιατί ρε Γαβρίλη; Ένα μιλιόνι δίνει η Κόκα Κόλα στον άντρα που θα γεννήσει. Μας πηδάς που μας πηδάς, μην το κάνεις με άσφαιρα πυρά. Όχι σε μας τα τζούφια.

Εμείς σ’ αγαπήσαμε, ρε Γαβρίλη, σε ψηφίσαμε, σε στηρίξαμε. Αγώνα κάναμε για πάρτη σου, γιατί σε κόβαμε καθαρό.

Κι εσύ ρε Γαβρίλη, δε φτάνει που μας ξέσκισες με τζούφια, κάνεις και τον ψυχολόγο κι από πάνω και μας λες ότι ο Διδάκτωρ κι ο Γκαίμπελς, κατά βάθος έχουν ψυχή;

Πού στο διάολο την είδες ρε Γαβρίλη;

Με τον πόνο μας παίζεις; Σκατόψυχος ψυχή δεν είχε και την ψυχή του μοίραζε Γαβρίλη.

Σε χρησιμοποίησαν και σε πέταξαν σαν στιμμένη λεμονόκουπα κι εσύ μας λες «άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι;»

Πόσα θες να μας τρελάνεις, Γαβρίλη, εσύ σούπερ σταρ;

Ο Τέρενς Κουίκ, πασχίζοντας να καλύψει τα κενά που αφήνει στην παραπληροφόρηση των διπόδων της αποικίας η αρμόδια χορεύτρια, γυναίκα, γιατρός, «αριστερή», λαϊκιά, οπαδός του Θρύλου κοκ, μας ενημέρωσε ότι η Ατζελίνα Τζολί έφαγε για πρωινό δυο φράουλες, τέσσερις φέτες μπανάνα, μισή φρυγανιά και μια κοφτή κουταλιά μέλι, ενώ συνόδεψε το «γεμάτο» πρωινό της με μια κούπα καφέ φίλτρου.

Μόλις πληροφορήθηκε τα μυστικά της σιλουέτας της ο νεομνημονιακός συνέταιρος κι επικεφαλής των Ψεκασμένων, Πατριώτης Κωλοτούμπας, κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε στον Υιό Παππά-Γκαίμπελς – για να κάνει δήθεν τα σκέρτσα του κι αυτός – έφαγε ό,τι κι η ανορεξική ηθοποιός, προτιμώντας όμως να πιει στο τέλος μια σόδα, αντί για καφέ, προκειμένου να μπορέσει να χωνέψει.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε επίσημα -για πρώτη φορά στα χρονικά του προτεκτοράτου– ότι το Λιμενικό με τη συνδρομή αλληλέγγυων πολιτών κατάφερε να ομαλοποιήσει την κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά, στην προβλήτα του οποίου γίνεται της πoυτάνας καθημερινά, καθώς στοιβάζουν σα ζώα κάτι χιλιάδες πρόσφυγες, αφήνοντάς τους νηστικούς, περιμένοντας να δουν πώς θα αντιδράσουν.

Φήμες ότι οι αντιδράσεις τους αποτελούν θέμα του διδακτορικού επικεφαλής Μ.Κ.Ο. διαψεύστηκαν ως κατασκευασμένες από τους υπάνθρωπους χρυσαυγίτες.

Βέβαια, όταν ο Πλεύρης λέει ότι οι Γερμανικές Αρχές με τη συνδρομή των Σούρληδων επενέβησαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης εκ των ΕΑΜοβούλγαρων κομμουνιστοσυμμοριτών τάξεως στην ύπαιθρον της Θεσσαλίας, η Εφημερίδα των Συντακτών, φασίστα τον ανεβάζει, μπουραντά τον κατεβάζει

Η καλή φυλλάδα φροντίζει να μας θυμίζει συχνά πυκνά τα νεανικά χρόνια των Ρηγάδων που κατάντησαν στην καλύτερη ανερμάτιστοι και δέσμιοι των εμμονών τους και στη χειρότερη αδίστακτοι νεομνημονιακοί που πασχίζουν να λιγδώσουν το άντερό τους ή να αυξήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, κατά περίπτωση, εις βάρος των ανόητων που τους πίστεψαν.

Φυσικά ποτέ δε θα μας δείξει ανάλογες τρυφερές πόζες του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη, του Ρουπακιά και λοιπών, γιατί για όσους δεν έχουν ακόμα πάρει χαμπάρι η Γκολντ Αυγή είναι ο βολικός εχθρός κάθε κανάγια.

Συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του θείου του Ψινάκη, σου στέλνω τη φωτογραφία του αγραβάτωτου βλαχαδερού να στέκει καμαρωτό βλέποντας πώς τινάζουν το χαλί στη Σμύρνη, χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι ότι έτσι ακριβώς θα τινάζει σε λίγο τον πού@@@ του Αχμέτ.

Χεχεχεχεχε

Με όλη μου την αγάπη

Σ.Α.Μ.

(Αγαπητέ Σ.Α.Μ., το κείμενό σου με γέμισε νοσταλγία για την Ελλάδα. Ωραία τα περνάτε στην πατρίδα. Τα περισσότερα από όσα γράφεις δεν τα είχα πάρει χαμπάρι. Τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη τον ψήφισα κι εγώ -για την δημαρχία της Αθήνας, μην τρελαθούμε κιόλας-, δεν είσαι ο μόνος που την πάτησε. Τον είχα για πολύ καλό παιδί. Πάντως, καλό μου έκανε γιατί μάλλον δεν θα ψηφίσω ποτέ ξανά στη ζωή μου. Άλλωστε, τώρα έχω και δικαιολογία την απόσταση. Πού να τρέχεις τώρα; Είναι και περιττές οι εκλογές στα προτεκτοράτα. Να είσαι καλά, Σ.Α.Μ. Και όταν βλέπεις τύπους σαν τον Τσίπρα, να λες “ευτυχώς που τη μια και μοναδική φορά που ζω δεν είμαι σαν κι αυτόν”. Δεν είναι και λίγο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.