Σκάνδαλο και με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο!

vaggelis theodoropoulosΣύμφωνα με πληροφορίες από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα είναι ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση του υπουργού Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, μετά την παραίτηση του Γιαν Φαμπρ.

Η είδηση πως ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος θα είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει κάνει πολλές παραστάσεις, όπου οι ηθοποιοί είναι γυμνoί.

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι αναζητούν αυτή τη στιγμή βίντεο από παραστάσεις του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, για να αποδείξουν πως είναι χυδαίος, αφού δείχνει γυμvά σώματα που δεν ταιριάζουν με την ελληνορθόδοξη παράδοση και την κορύφωση του Θείου Δράματος.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρόπουλος φέρεται να είναι γυμvιστής, κάτι που έχει προκαλέσει την οργή κάποιων καλλιτεχνών, των ΜΜΕ αλλά και των νεοναζί.

Καλλιτέχνες, ΜΜΕ και νεοναζί διαμαρτύρονται επειδή στις παραστάσεις του κ. Θεοδωρόπουλου έχουν εμφανιστεί τσουτσούνια, ενώ και το δικό του πουλί πάλλεται στις μαγευτικές παραλίες της χώρας μας.

Βέβαια, τα τσουτσούνια στις παραστάσεις του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου είναι ελληνικά, σε αντίθεση με τα τσουτσούνια στις παραστάσεις του Γιαν Φαμπρ που ήταν βέλγικα.

Το πλεονέκτημα του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου είναι ότι είναι Έλληνας, οπότε και το πουλί του είναι ελληνικό.

Αίσθηση προκαλεί το ότι καλλιτέχνες, ΜΜΕ και νεοναζί ενοχλούνται μόνο από τα γυμvά ανδρικά καλαμπαλίκια και όχι από το πράγμα των γυναικών που ήταν φόρα παρτίδα, όμορφο και ολάνθιστο στις παραστάσεις του Φαμπρ, αλλά αυτό θα πρέπει να το αναλύσουν οι ψυχολόγοι.

Ο υπουργός Πολιτισμού δήλωσε πως έψαξε σε όλο τον πλανήτη να βρει έναν καλλιτέχνη της προκοπής που να μην έχει κάνει γυμvό και δεν βρίσκει με τίποτα.

Μάλιστα, ο κ. Μπαλτάς είπε πως, για μια στιγμή, πάνω στην απελπισία του και για να βρει την ησυχία του ο άνθρωπος, σκέφτηκε να κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ τον Γιώργο Ρουπακιά που εκφράζει απόλυτα την κυρίαρχη άποψη στην Ελλάδα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου είναι πως είναι ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γιαν Φαμπρ ήταν οπαδός της Άντερλεχτ.

Από την άλλη, ενόχληση προκαλεί στους καλλιτέχνες πως ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος είναι αθλητικός τύπος και δεν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό της κοιλάρας και της χοληστερίνης.

Πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες εκφράζουν την ικανοποίησή τους που ένας Έλληνας -και όχι ένας βάρβαρος- θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, ενώ πιστεύουν πως ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος θα τους μοιράσει τα χρήματα που έπαιρναν όλα τα προηγούμενα χρόνια, για να μπορούν να μιλάνε μέσα από το έργο τους που δεν αφορά και πολλούς ανθρώπους αλλά δεν πειράζει γιατί το ελληνικό κοινό δεν έχει ποιότητα και δεν καταλαβαίνει τα μεγαλειώδη δημιουργήματά τους.

Στο φετινό Φεστιβάλ δεν θα υπάρχουν ξένοι δημιουργοί γιατί είναι όλοι διεφθαρμένοι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει η μοιρασιά μεταξύ των Ελλήνων καλλιτεχνών που ανάβουν κι ένα κεράκι στην Παναγία.

(Αυτό που οι Έλληνες σοκάρονται με το γυμvό σώμα δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά τις καραπουτσακλάρες του Αριστοφάνη και την χρονιά που το Playboy καταργεί το γυμvό γιατί δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν πια, να το κοιτάξουμε κάποια στιγμή.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.