Κόστος Ειδοποιήσεως Πληρωμής!!!

statementΑγαπητέ πιτσιρίκο,
έχω καιρό να σου γράψω αλλά σε διαβάζω ανελλιπώς.
Θα ήθελα μία χάρη εκμεταλλευόμενος (με την άδειά σου σαφώς) τη μεγάλη σου αναγνωσιμότητα και το βήμα που απλόχερα προσφέρεις.

Σε παρακαλώ, ενημέρωσε άπαντες που σε διαβάζουν για τις νέες χρεώσεις των τραπεζών (εν προκειμένω η AlphaBank), ώστε να μην τους έρθει νταμπλάς όπως ήρθε σε μένα!

Πέραν λοιπόν των “δικαιολογημένων” τόκων υπερημερίας που χρεώνουν οι ληστοτραπεζίτες βγάλανε και νέο φασούλι!

Το όνομα αυτού: “Κόστος Ειδοποιήσεως Πληρωμής”, που αφορά προφανώς τις συνεχόμενες τηλεφωνικές οχλήσεις των εισπρακτικών, οι οποίες ξεκινούν αυτομάτως μετά την εκπνοή της ημερομηνίας λήξης πληρωμής και συνεχίζουν με σπασαρχίδικο τρόπο μέχρι να καταβάλει κάποιος τη δόση.

Πλέον δηλαδή εμείς θα τους πληρώνουμε για να μας ενημερώνουν ότι χρωστάμε.

Μάλλον εκεί στις εισπρακτικές από τόσα χυδαία που ακούνε από όλους, πρότειναν στις τράπεζες: “αφού όλοι οι πελάτες σας θέλουν να μας γ@μήσουν τηλεφωνικά, γιατί δεν μας κάνετε τις πουτάνες σας -όπως στα 090…-για να μας πληρώνουν κιόλας;”.

Για του λόγου το αληθές, σου στέλνω συνημμένα και τη 2η σελίδα του μηνιαίου statement της πιστωτικής κάρτας που παλεύω να ξεπληρώσω εδώ και χρόνια μάταια, το οποίο είναι και το μοναδικό έγγραφο (που μάλιστα δεν το ταχυδρομούν αλλά το κατεβάζεις ηλεκτρονικά).

Με Θεσσαλονικιώτικα χαιρετίσματα

Ηλίας Χ.

(Αγαπητέ Ηλία, πρέπει να σώσουμε τις τράπεζες. Η Ελλάδα χάθηκε, να σωθούν τουλάχιστον οι τράπεζες. Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια τράπεζα, ένα δάνειο κι ένας που πληρώνει τα γαμησιάτικα. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις. Να είσαι καλά. Καλή δύναμη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.