Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο σημαντικότερος πολιτικός της Ελληνικής Ιστορίας

tsiprasΠριν καν κλείσει ενάμισι χρόνο στην πρωθυπουργία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας αναδεικνύεται ως ο σημαντικότερος πολιτικός στην Ιστορία του νεοελληνικού κράτους.

Με την εκχώρηση της περιουσίας του ελληνικού κράτους για 99 χρόνια -μέσω του νέου ταμείου Αποκρατικοποιήσεων-, ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται ο πιο πετυχημένος Έλληνας πολιτικός.

Ξεχάστε τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Χαρίλαο Τρικούπη, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Όλοι αυτοί δεν πιάνουν μια μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα.

Για τα επόμενα 99 χρόνια, το όνομα του Αλέξη Τσίπρα θα είναι στα στόματα των Ελλήνων.

Ο Τσίπρας θα τα έχει τινάξει -εκτός αν ζήσει 140 χρόνια- και οι Έλληνες θα μιλούν κάθε μέρα για αυτόν.

Όλοι οι Έλληνες -τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια- θα μιλούν για το Μνημόνιο Τσίπρα.

Έλληνες που θα γεννηθούν σε πενήντα, εξήντα και εβδομήντα χρόνια από σήμερα, μετά το “μαμά” και το “μπαμπά”, θα λένε “Τσίπρας”.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη περάσει και στον επόμενο αιώνα, ενώ εμάς δεν θα μας θυμάται κανείς.

Αν αυτό δεν είναι επιτυχία για έναν πολιτικό, αναρωτιέμαι τι είναι επιτυχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο σημαντικότερος πολιτικός στην Ελληνική Ιστορία.

(Και βέβαια, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε από την ΚΝΕ. Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύει πως η ΚΝΕ μπορεί να σε οδηγήσει παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις έγκαιρα. Κοιτάξτε γύρω σας πόσοι πρώην κνίτες κυριαρχουν σε πολιτική, οικονομία και δημοσιογραφία. Μια καλή κυρία μου έγραψε χτες στο Twitter πως -εκτός από την ΚΝΕ- και το Κολλέγιο Αθηνών μπορεί να σε οδηγήσει παντού. Βέβαια, επειδή δεν μπορούν να πάνε όλα τα παιδιά στο Κολλέγιο, γονείς γράψτε τα παιδιά σας στην ΚΝΕ. Το μέλλον τους είναι εξασφαλισμένο. Θα μεγαλουργήσουν. Πάντως, όποια παιδιά γραφτούν και στο Κολλέγιο και στην ΚΝΕ, θα αφήσουν εποχή. Θα ξεπεράσουν και τον Τσίπρα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.