Χρόνια πολλά, Αλέξη Τσίπρα!

tsiprasΑγαπημένε πιτσιρίκο,
Σήμερα έχει γενέθλια ο πρωθυπουργός μας. Ο Αλέξης ο Τσίπρας.
Τα έθιμα άλλαξαν. Κοίτα να μαθαίνεις, γατάκι Πιτσιρίκο, πώς γιορτάζονται τα γενέθλια…

Η κυβερνησάρα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λοιπόν χτες, έχωσε σε άσχετο νομοσχέδιο μια απίστευτη τροπολογία που προβλέπει ξενοδοχεία πολυτελείας για τους δεκάδες συνοδούς του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στα ταξίδια τους εκτός έδρας, καθώς επίσης και την κατάργηση του ανώτατου ορίου των 60 επιτρεπόμενων -κατ’ έτος- ημερών μετακίνησης εκτός έδρας για τα μέλη της αποστολής τους.

Σύμφωνα με την τροπολογία, ορίζεται ότι τα μέλη της αποστολής που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών στο εξωτερικό, διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με το πρόσωπο που συνοδεύουν.

Τα εν λόγω έξοδα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του αρμόδιου φορέα του Δημοσίου.

Για να γιορτάσει προφανώς την τεράστια αυτή επιτυχία ο Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας, πήρε 54 -καλά διαβάσατε, 54!!!- “συντρόφους” και έφυγε ταξιδάκι στην Πάρο σε πεντάστερα ξενοδοχεία,τα οποία θα πληρώσουμε όλοι εμείς.

Η δικαιολογία του ταξιδιού είναι για κάτι εγκαίνια.

Όλα αυτά από τον άνθρωπο που έλεγε “είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος”,τον επαναστάτη-αγωνιστή κατά της φτώχειας και της ανέχειας, τον πολέμιο της ολιγαρχίας και της διαπλοκής.

Τον άνθρωπο που θα έκλεινε τα κανάλια της διαπλοκής και θα έβαζε φυλακή όσους πούλησαν την Χώρα και πρόδωσαν τους πολίτες της.

Χρόνια Πολλά, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Θεός να σας δίνει χρόνια και να τα κόβει από εμάς.

Την αγάπη μου

Αντώνης

Υ.Γ. Ήθελα να σου στείλω την φωτογραφία του Αλέξη με την υψωμένη γροθιά αλλά δεν την έχω εύκαιρη. Σίγουρα όμως θα την έχεις εσύ.

(Αγαπητέ Αντώνη, 54 να είναι οι ώρες του Τσίπρα. Αλλά καλύτερα να ζήσει πολλά χρόνια, για να φάει όλες τις ροχάλες που του αξίζουν. Πάντως, οφείλουμε και πολλά συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα γιατί κατάφερε να αποδείξει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πως πάρα πολλοί από τους αριστερούς που μιλούσαν με πάθος για ισότητα και δικαιοσύνη δεν ήταν τίποτε άλλο παρά πεινασμένα ανθρωπάκια που έψαχναν για καρέκλα. Και την βρήκαν. Εντάξει, το έχουμε ξαναδεί το έργο με το ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, δεν είναι όλοι οι αριστεροί σαν τον Τσίπρα και την παρέα του, όπως δεν ήταν και όλοι οι πασόκοι σαν τον Τσοχατζόπουλο. Από την άλλη, οι πολίτες μοιάζουν να επιβραβεύουν τους αριστερούς απατεώνες και όχι αυτούς τους αριστερούς που ξεχώρισαν την θέση τους από τους πρώην συντρόφους τους και δεν πρόδωσαν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους δεξιούς. Πάντως, η Πάρος είναι το νησί του ΠΑΣΟΚ, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο σωστό μέρος να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Περιμένω και φωτογραφία με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ή έστω, με την Ελισάβετ Παπαζώη. Αντώνη, ο Τσίπρας σπάνια σήκωνε την αριστερή γροθιά. Την δεξιά γροθιά σήκωνε. Εγώ το πρόσεχα αυτό. Να είσαι καλά, Αντώνη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.