Οι πατούσες της ξενιτεμένης μάνας

patouses mwraΑγαπητέ πιτσιρίκο, η φωτογραφία που σου στέλνω δεν είναι τα πόδια μου σε κάποια παραλία αλλά τα πόδια μου σε κρεβάτι νοσοκομείου.

‘Αν και δεν υπήρξαν ποτέ πιο άσχημα στη ζωή μου, ομολογώ ότι δε με πειράζει καθόλου γιατί η αιτία δεν είναι άλλη παρά δύο ψυχάκια που ετοιμάζονται να έρθουν σιγά σιγά.

Το πρώτο καλοκαίρι χωρίς θάλασσα στη ζωή μου, μιας και είμαστε εκτός συνόρων, στη σκέψη όμως ότι του χρόνου θα κολυμπάμε παρέα, δε με νοιάζει.

Σε χαιρετώ κι αν έχεις να μου προτείνεις καλοκαιρινό προορισμό για του χρόνου, ευπρόσδεκτος.

Τότε, θα μπορώ να σου στείλω φωτογραφίες με πόδια σε διάφορα μεγέθη!

Να είσαι καλά

Ε.

(Αγαπητή φίλη, μια χαρά είναι τα πόδια σας και ένα μήνα μετά τη γέννα θα είναι όπως ήταν πριν και ακόμα πιο ωραία. Βέβαια, τα μωρά σας θα έχουν πιο όμορφα πόδια. Να μου στείλετε φωτογραφία με τα πόδια τους. Του χρόνου το καλοκαίρι, που τα μωρά θα μπουν πρώτη φορά στην θάλασσα, ο ιδανικός προορισμός είναι η Ζάκυνθος. Όχι μόνο επειδή είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου αλλά επειδή είναι κούκλα και έχει τις καλύτερες παραλίες για μωρά. Κάθε μεγέθους. Άντε, με έναν πόνο. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.