Ο Ερντογάν απειλεί να πλημμυρίσει την Ελλάδα με λαθροπόκεμον

erdogan pokemon_Σάλο έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η απόφαση του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, να απαγορεύσει τα Pokemon.

Οι δυτικές χώρες αποσύρουν τους πρεσβευτές τους από την Τουρκία, ενώ απειλούν με εμπάργκο αν ο Ερντογάν δεν επιτρέψει τα Pokemon που αποτελούν σύμβολο της Δημοκρατίας.

Αρχικά, ο Ταγίπ Ερντογάν ήθελε να συλλάβει τα Pokemon και να τα βασανίσει για να του πουν πού κρύβονται τα υπόλοιπα αλλά η Τουρκία είναι δημοκρατική χώρα και -όπως και στις δυτικές χώρες- απαγορεύονται τα βασανιστήρια όταν γίνονται φανερά.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του, ο Ταγίπ Ερντογάν δεσμεύτηκε πως δεν θα επιβληθεί θανατική ποινή στα Pokemon αλλά θα τα βάλει σε ένα δωμάτιο και θα τα βομβαρδίσει όλα μαζί.

Ευτυχώς, τα Pokemon δεν κινδυνεύουν με απόλυση στην Τουρκία γιατί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Μια ομάδα με Pokemon προσπάθησε χτες να περάσει με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα αλλά το σκάφος τους αναχαιτίστηκε από φρεγάτα του ΝΑΤΟ που έπλεε στα ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Τα λαθροπόκεμον απειλούν με οικονομική καταστροφή την Ελλάδα, αφού τους επόμενους μήνες αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας 3 εκατομμύρια λαθροπόκεμον από την Τουρκία.

Για να σταματήσουν οι λαθροποκεμονικές ροές από την Τουρκία, ο Ταγίπ Ερντογάν ζητάει από την Ελλάδα να του παραδώσει τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημα και είναι τόσο ηλίθιοι που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει πως δεν θα υποκύψει στις απειλές των Τούρκων και προτείνει στον Ερντογάν την ανταλλαγή των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών με την Κωνσταντινούπολή.

(Πόσο θα γούσταρα να είχαμε έναν πρωθυπουργό που θα έλεγε στον Ερντογάν “σου δίνω τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, αν μου δώσεις την Πόλη”. Έτσι, για την αλητεία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.