Πόλεμος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Παναγίας

ERT SkaiΠόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην ΕΡΤ και στον ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Παναγιά της Τήνου.

Η ΕΡΤ υποστηρίζει πως έχει αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Παναγίας –πακέτο με το Champions League-, ενώ ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει πως έκανε συμβόλαιο με τον Θεό για τα επόμενα 100 χρόνια.

Στην υπόθεση εμπλέκεται το Άγιο Πνεύμα, το οποίο φέρεται να λειτούργησε ως ενδιάμεσος του Θεού και της Παναγίας με την ΕΡΤ και τον ΣΚΑΪ, πήρε χρήματα και από τους δυο, πούλησε τα δικαιώματα και στους δυο, και μετά πήγε στην Βραζιλία για να τα φάει στις πoυτάνες.

Η στάση του Αγίου Πνεύματος έχει προκαλέσει ρήξη στην Αγία Τριάδα, η οποία είναι ομοούσιος και αδιαίρετη, όπως αναφέρεται στην προμετωπίδα του Συντάγματος της Ελλάδας.

Η Παναγία δεν έχει πάρει θέση για το θέμα αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι είναι γυναίκα και έχει αποκλειστεί από την Αγία Τριάδα.

Στην χρεοκοπημένη και ξεπουλημένη Ελλάδα του 2016, ένα κρατικό και ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι τσακώνονται για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας αλλά κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα αν η Ελλάδα έχει ελπίδα.

Αν βοηθήσει η Μεγαλόχαρη, η Ελλάδα έχει πολλές ελπίδες.

Πάντως, η Παναγία δεν φέρεται ενοχλημένη και θυμωμένη με τους Έλληνες, εξαιτίας της διαμάχης ανάμεσα στον ΕΡΤ και τον ΣΚΑΪ, και συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ –και με επιβεβαίωση από τον ΣΚΑΪ-, στην διάρκεια του προγράμματος του Λευτέρη Πετρούνια, εμφανίστηκε ανάμεσα στους κρίκους η Παναγιά η Κομανέτσι και κρατούσε ίσιο το κορμί του Έλληνα πρωταθλητή, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και να έχουμε πάλι πλεόνασμα εθνικής υπερηφάνειας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.