Λαχείο βγάζει η Νέα Δημοκρατία μετά την κάρτα μέλους

ndΣε κυκλοφορία λαχείου προχωράει η Νέα Δημοκρατία -μετά την έκδοση κάρτας μέλους-, σε μια προσπάθεια να αναδιοργανωθούν τα οικονομικά του κόμματος που έχει βαρέσει κανόνι.

Το λαχείο της Νέας Δημοκρατίας θα λέγεται Λαχείο Αλήθειας και θα μπορούν να το αγοράσουν μόνο όσοι περάσουν με επιτυχία από ανιχνευτή ψεύδους.

Ο νικητήριος λαχνός θα κερδίζει 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ για τους άλλους νικητές θα υπάρχουν πλούσια δώρα από τη Siemens.

Πάνω στα λαχεία θα υπάρχουν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να μπορούν οι παίκτες να επιλέξουν το λαχείο με τον Άδωνι Γεωργιάδη που τον λιγουρεύονται.

Η κλήρωση θα γίνεται στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο και θα μεταδίδεται απευθείας από τον ΣΚΑΪ.

Την κλήρωση θα κάνει η Όλγα Κεφαλογιάννη με μαγιό, ενώ θα πλαισιώνεται από το μπαλέτο του Φώτη Μεταξόπουλου, με κορυφαίο του Χορού τον Άρη Πορτοσάλτε.

Οι υπεύθυνοι της Νέας Δημοκρατίας υπολογίζουν πως με καμιά δεκαριά απανωτά τζακ ποτ το κόμμα θα ξεχρεώσει και θα επιστρέψει στην ανάπτυξη, ενώ μπορεί να επιστρέψει και στη Ρηγίλλης και να ξεφύγουν επιτέλους οι φιλελέδες από τριτοκλασάτες γειτονιές όπως ο Ταύρος.

Μετά το Λαχείο Αλήθειας, η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει και στην δημιουργία πρακτορείων με φρουτάκια.

Τα πρακτορεία της Νέας Δημοκρατίας θα λέγονται Πρακτορεία Αλήθειας.

Αντί για φρουτάκια, θα υπάρχουν τα πρόσωπα πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας.

Όποιος πετύχει στη σειρά τα πρόσωπα του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Ντόρας Μπακογιάννης και το Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα κερδίζει, αλλά μετά θα πρέπει να κάνει ευχέλαιο, αγιασμό και λιβάνισμα, για να φύγει από πάνω του η κατάρα του Μητσοτακέικου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.