Santa Claus is coming to Europe

Τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα ετοιμάζεται να ζήσει η Ευρώπη, αφού χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές είναι έτοιμοι να ανατινάξουν τα πάντα, για να φέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.

Στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων κυκλοφορούν στρατιώτες και τανκς, ενώ πολεμικά αεροσκάφη σπάνε το φράγμα του ήχου πάνω από τα εμπορικά κέντρα, δίνοντας στα φετινά Χριστούγεννα μια ευχάριστη νότα παγκοσμίου πολέμου.

Η αστυνομία κάνει συνεχώς ελέγχους στον δρόμο, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να πρέπει να περάσουν από καμιά δεκαριά ελέγχους μέχρι να φτάσουν στο μαγαζί με τα παιχνίδια, για να αγοράσουν παιδικά μπαζούκας και οπλοπολυβόλα.

Στρατιώτες και αστυνομικοί περιπολούν και μέσα στα πολυκαταστήματα, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να βγαίνουν ημίγυμνες από τα δοκιμαστήρια επειδή τράβηξε την κουρτίνα ένας πεζοναύτης.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη οι στρατιώτες και οι αστυνομικοί να μεταμφιεστούν σε Άι Βασίληδες -για να μην διαταραχτεί το υπερκαταναλωτικό πνεύμα των ημερών- αλλά υπήρχε ο φόβος το ίδιο να κάνουν και οι ισλαμοφασίστες, οπότε, αν γινόταν κάποιο χτύπημα, δεν θα ξέραμε ποιοι Άι Βασίληδες είναι καλοί και ποιοί κακοί, οπότε θα γινόταν πόλεμος ανάμεσα στους Άι Βασίληδες, θα ξεπαστρεύονταν αναμεταξύ τους και θα έμεναν τα παιδιά χωρίς δώρα.

Οι Ευρωπαίοι είναι τρομοκρατημένοι με την απειλή να τους έρθει καταπάνω τους κάνας μουτζαχεντίν με τη χατζάρα -την ώρα που θα είναι ανεβασμένοι στα καρουζέλ ή θα κάνουν ανέμελοι πατινάζ και τραμπολίνο-, αλλά κάπου το γουστάρουν κιόλας όλο αυτό γιατί έχουν σιχαθεί τη ζωή τους οι άνθρωποι στις βαρετές κωλοχώρες που ζουν, και το βλέπουν σαν μια ευκαιρία να σπάσει λίγο η ρουτίνα.

Πολλοί Ευρωπαίοι έχουν κλειδαμπαρωθεί στα σπίτια τους και περιμένουν πίσω από την πόρτα με το δίκανο ή φυλάνε καραούλι στο τζάκι, μπας και μπουκάρει κάνας μαχητής του ISIS από την καμινάδα να τους πάρει τα μελομακάρονα.

Μικροί και μεγάλοι βγαίνουν στους δρόμους με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ πολλοί πηδάνε από ταράτσα σε ταράτσα, για να αποφύγουν τα μελαμψά αγόρια με τα μούσια, το θολό βλέμμα και τα Καλάσνικοφ που καραδοκούν σε κάθε γωνία, για να τους γεμίσουν κουμπότρυπες.

Χιλιάδες Ευρωπαίοι καταφεύγουν για ασφάλεια στην Ελλάδα -επειδή οι ισλαμοφασίστες ξέρουν πως οι Έλληνες σκοτώνονται μεταξύ τους και δεν ασχολούνται με την Ελλάδα-, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πρέπει τώρα να αντιετωπίσει, εκτός από την προσφυγική κρίση, και την ευρωπαϊκή κρίση, και να μην μπορεί να φτάσει στην ανάπτυξη που θα εκτινάξει το ελατήριο της οικονομίας.

Οι Έλληνες φιλελέδες δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει στην Ευρώπη -βασικά δεν έχουν χαμπάρι τι παίζει οπουδήποτε-, και ετοιμάζονται να πάνε να περάσουν μαγικά Χριστούγεννα στο Παρίσι και στο Λονδίνο, παρέα με στρατιές αδίστακτων ισλαμιστών που δεν καταδικάζουν τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και δεν πιστεύουν στην θεωρία των δυο άκρων.

Πάντως, όλη αυτή η ιστορία με τις επιθέσεις στην Ευρώπη οφείλεται σε μια παρεξήγηση.

Οι φανατικοί ισλαμιστές δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως τα Χριστούγεννα δεν είναι θρησκευτική εορτή αλλά γιορτή του καπιταλισμού και της κατανάλωσης, ενώ δεν βγαίνει και κάποιος να τους το πει για να ηρεμήσουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.