Από τον Αντώνη Ρέμο στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο στο Μοσχάτο, όπως και η ξαφνική του έφοδος στον Ευαγγελισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο, μετά από τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να συμβουλευτεί τον Αντώνη Ρέμο για το εθνικό θέμα, αφού ο Αντώνης Ρέμος έχει ταξιδέψει πολλές φορές στην Κύπρο και ξέρει από πρώτο χέρι το σχέδιο Ανάν.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με τον Αντώνη Ρέμο αλλά είναι γνωστό πως ο Αντώνης Ρέμος είναι αντιμνημονιακός -αφού φωνάζει από την πίστα “Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πoύστης!”-, οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν θα πρότεινε συνεργασία σε έναν φρικαλέο λαϊκιστή, όπως ο Ρέμος, γιατί θα έπαιρνε ανάποδες το Βερολίνο και μπορεί να του έστελνε δώρο τον Χριστοφοράκο με μια καφετιέρα της Siemens στον κώλο.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε συμβουλές από τον δημοφιλή Αντώνη Ρέμο για το πώς θα καταφέρει να γίνει συμπαθής -αφού έχει πάνω του τον ανθρωποδιώκτη-, ενώ ρώτησε τον Αντώνη Ρέμο πώς πρέπει να κρατάει το μικρόφωνο και πώς θα κάνει ντουέτο με τον Άδωνι, ενώ ο Βορίδης θα τους ραίνει με γαρίφαλα σαν λουλουδού.

Η συνάντηση Μητσοτάκη Ρέμου θορύβησε το Μαξίμου, που προσπαθεί να κλείσει ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με την Δέσποινα Βανδή.

Μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στον Ευαγγελισμό αλλά όχι για να του κάνουν πλύση στομάχου -από την εμετίλα που προκαλεί ο Ρέμος- αλλά για να τσεκάρει αν έχουν μπει σωστά οι καθετήρες στα τσουτσούνια των ασθενών.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό -στο πλαίσιο της μετατροπής του σε αρσενική Μαριάννα Βαρδινογιάννη– προκάλεσε τρόμο στους ασθενείς που άρχισαν να πηδάνε από τα παράθυρα επειδή νόμισαν πως ήρθε ο χάρος να τους πάρει.

Πάντως, με συναντήσεις με τον Ρέμο και ξαφνικές εφόδους σε νοσοκομεία, είναι βέβαιο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει στην πολιτική αυτή τη φρεσκάδα και την υπευθυνότητα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ευτυχώς, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι λαϊκιστής.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.