Από τον Αντώνη Ρέμο στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο στο Μοσχάτο, όπως και η ξαφνική του έφοδος στον Ευαγγελισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο, μετά από τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να συμβουλευτεί τον Αντώνη Ρέμο για το εθνικό θέμα, αφού ο Αντώνης Ρέμος έχει ταξιδέψει πολλές φορές στην Κύπρο και ξέρει από πρώτο χέρι το σχέδιο Ανάν.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με τον Αντώνη Ρέμο αλλά είναι γνωστό πως ο Αντώνης Ρέμος είναι αντιμνημονιακός -αφού φωνάζει από την πίστα «Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πoύστης!»-, οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν θα πρότεινε συνεργασία σε έναν φρικαλέο λαϊκιστή, όπως ο Ρέμος, γιατί θα έπαιρνε ανάποδες το Βερολίνο και μπορεί να του έστελνε δώρο τον Χριστοφοράκο με μια καφετιέρα της Siemens στον κώλο.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε συμβουλές από τον δημοφιλή Αντώνη Ρέμο για το πώς θα καταφέρει να γίνει συμπαθής -αφού έχει πάνω του τον ανθρωποδιώκτη-, ενώ ρώτησε τον Αντώνη Ρέμο πώς πρέπει να κρατάει το μικρόφωνο και πώς θα κάνει ντουέτο με τον Άδωνι, ενώ ο Βορίδης θα τους ραίνει με γαρίφαλα σαν λουλουδού.

Η συνάντηση Μητσοτάκη Ρέμου θορύβησε το Μαξίμου, που προσπαθεί να κλείσει ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με την Δέσποινα Βανδή.

Μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στον Ευαγγελισμό αλλά όχι για να του κάνουν πλύση στομάχου -από την εμετίλα που προκαλεί ο Ρέμος- αλλά για να τσεκάρει αν έχουν μπει σωστά οι καθετήρες στα τσουτσούνια των ασθενών.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό -στο πλαίσιο της μετατροπής του σε αρσενική Μαριάννα Βαρδινογιάννη– προκάλεσε τρόμο στους ασθενείς που άρχισαν να πηδάνε από τα παράθυρα επειδή νόμισαν πως ήρθε ο χάρος να τους πάρει.

Πάντως, με συναντήσεις με τον Ρέμο και ξαφνικές εφόδους σε νοσοκομεία, είναι βέβαιο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει στην πολιτική αυτή τη φρεσκάδα και την υπευθυνότητα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ευτυχώς, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι λαϊκιστής.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.