Και νέα συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δημόσια συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη από την εβραϊκή κοινότητα της χώρας για τα όσα τερατώδη έλεγε για τους Εβραίους στις εκπομπές του, αφού μιλάμε για έναν πολιτικό που είναι βράχος στις απόψεις του και αποτελεί υπόδειγμα συνέπειας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τη μια μέρα βρίζει την Νέα Δημοκρατία, την άλλη πάει στην Νέα Δημοκρατία, τη μια χλευάζει τον Σαμαρά, την επόμενη αποθεώνει τον Σαμαρά, τη μια ειρωνεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την επόμενη πέφτει στην αγκαλιά του Μητσοτάκη, και γενικά κάνει τα πάντα για μια καρεκλίτσα.

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πολύ καλός εκπρόσωπος χιλιάδων Ελλήνων που έχουν εντελώς χεσμένη την αξιοπρέπειά τους και είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για το προσωπικό τους συμφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα ζητήσει συγγνώμη και από τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και από κάθε Έλληνα ξεχωριστά επειδή -κατά καιρούς- έχει προσβάλει τη νοημοσύνη των πάντων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη και από την ομoφυλοφιλική κοινότητα της χώρας επειδή δεν ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο μετανιωμένος Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο θα ζητήσει συγγνώμη από την ομoφυλοφιλική κοινότητα αλλά θα πάρει και μέρος στο φετινό Athens Pride.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ανεβασμένος σε ένα άρμα, θα φοράει μόνο ένα στρινγκ και θα είναι πασαλειμμένος με λάδια, για να αναδεικνύεται ο σκεμπές του και η αρχή της καράφλας του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα χορεύει το “It’s raining men” και θα πετάει προφυλακτικά και μπαλόνια στους συμμετέχοντες, ενώ θα κάνει και twerking.

(Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη σημασία της συγγνώμης, η συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη στην εβραϊκή κοινότητα -με 11 χρόνια καθυστέρηση- με οδηγεί στο οριστικό συμπέρασμα πως στην Ελλάδα η συγγνώμη είναι το δεύτερο χέσιμο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.