Λύθηκε το μυστήριο με τα ονόματα πολιτικών στη λίστα Ρούπα

Λύθηκε το μυστήριο με τη λίστα της Πόλας Ρούπα, όπου ανάμεσα σε πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αρχικά, όλοι πίστεψαν πως όσοι βρίσκονταν στη λίστα που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα ήταν πιθανοί στόχοι της.

Αυτό εξόργισε πολλούς Έλληνες, γιατί τους έχουν βάλει κι αυτοί στη λίστα για να τους καθαρίσουν αλλά δεν ξέρουν από ποιον να αρχίσουν, οπότε έγιναν έξαλλοι με την Πόλα Ρούπα που ήθελε να τους πάρει την μπουκιά από το στόμα.

Τελικά, αποδείχτηκε πως τα ονόματα που βρίσκονταν στη λίστα Ρούπα δεν ήταν πιθανοί στόχοι της αλλά κάτι πολύ πιο αθώο.

Η Πόλα Ρούπα ήξερε πως κάποια στιγμή θα συλληφθεί και ανησυχούσε για την τύχη του παιδιού της, αφού θα ήθελε να μεγαλώσει σαν αρχοντόπουλο και να μην μπλέξει με τίποτα αλήτες από τα Εξάρχεια.

Του έδειχνε λοιπόν κάθε μέρα διάφορα πρόσωπα και τον ρωτούσε ποιος του φαινόταν πιο συμπαθητικός.

Σκοπός της Πόλας Ρούπα ήταν να αφήσει το παιδί στην πόρτα αυτού που θα συμπαθούσε περισσότερο το παιδί, με μια επιστολή που θα έλεγε πως είναι το παιδί της και τον παρακαλεί να το μεγαλώσει αυτός, για να μην του βάλει καμιά βόμβα και τον μαζεύουν από τα μπαλκόνια με τα τσιμπιδάκια.

Το παιδί τους είχε κατασυμπαθήσει όλους, οπότε η Πόλα Ρούπα δεν ήξερε σε ποιανού πόρτα να το αφήσει, και τελικά δεν πρόλαβε να το δώσει σε κάποιον από αυτούς.

Πάντως, πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας διέρρευσαν πως το παιδί έδειχνε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ευάγγελο Βενιζέλο, που είναι πολύ γλύκας και ζουζούνος και τον συμπαθούμε όλοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.