Απόπειρα αυτοκτονίας από γνωστή φιλελέ εξαιτίας της δήλωσης Ντάισελμπλουμ

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η είδηση πως γνωστή νεοφιλελεύθερη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εξαιτίας της δήλωσης του Γερούν Ντάισελμπλουμ πως οι χώρες του Νότου έφαγαν τα χρήματά τους σε ποτά και γυναίκες.

Η νεοφιλελεύθερη κυρία δεν μπορούσε να πιστέψει την προσβολή που της έκανε ο φιλελές Ολλανδός.

“Μα να έχω δώσει αγώνα για να μείνουμε Ευρώπη και να βγαίνει τώρα ο Ντάισελμπλουμ και να με λέει πoυτάν@ και βίζιτα που τρώει τα λεφτά των ανδρών;” έλεγε και ξανάλεγε η γνωστή νεοφιλελεύθερη στους φίλους τους.

Οι φίλοι της προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν πως ο Ντάισελμπλουμ δεν αναφερόταν σε αυτήν αλλά αυτό έκανε ακόμα πιο έξαλλη τη φιλελέ.

“Δηλαδή, εννοείτε πως οι άνδρες τρώνε τα λεφτά τους στις άλλες και εγώ είμαι τόσο μπάζο που δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να ξεπαραδιαστεί για πάρτη μου;” είπε με παράπονο η πικραμένη νεοφιλελεύθερη.

“Εγώ για πάρτη σου θα έδινα όλα τα χρήματα που πήρα από το ΕΣΠΑ” της είπε άλλος γνωστός φιλελές αλλά αυτό οδήγησε σε υστερία τη φιλελέ, γιατί θεώρησε πως ο φίλος της την θεωρεί κι αυτός ξέκωλo, όπως ο Ντάισελμπλουμ.

Η γνωστή φιλελέ κυρία εγκατέλειψε την παρέα της και πήρε σβάρνα τα μπαρ του κέντρου όπου έγινε ντίρλα αλλά δεν της την έπεφτε κανείς -γιατί έχει τον ανθρωποδιώκτη πάνω της-, οπότε επέστρεψε σπίτι, μπήκε στο Facebook και άρχισε να κάνει like στον εαυτό της.

Οι φίλοι της στο Facebook δεν της έδιναν σημασία -γιατί έβλεπαν Survivor-, η φιλελέ απογοητεύτηκε και κατάπιε το κινητό της.

Πανικοβλημένη στην ιδέα πως μπορεί να τα τινάξει και να χτυπάει στην κηδεία το iPhone 7 Plus μέσα από το φέρετρο, οι άλλοι φιλελέδες να το τραβήξουν σε βίντεο, να το ανεβάσουν στο YouTube, να γίνει viral και να γελάει μαζί της όλος ο πλανήτης, η φιλελέ επέλεξε τον αγαπημένο της ταξιτζή από το Taxibeat και του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο.

Ο έμπειρος ταξιτζής την πήγε κατευθείαν στο Δαφνί -για να μην χάνει χρόνο στα νοσοκομεία- και είπε στους γιατρούς, πριν την δέσουν, να της δώσουν δέκα αποξηραμένα δαμάσκηνα και πέντε κουταλιές λιναρόσπορο, για να την πιάσει η γλεντοκώλα και να βγει το κινητό από την ένατη πύλη του κορμιού της, όπως λέει ο Γκιγιώμ Απολλιναίρ αυτό που οι υπόλοιποι ξέρουν ως κωλoτρυπίδα.

Στο Δαφνί οδηγήθηκαν και πέντε ακόμα φιλελέδες, οι οποίοι σοκαρίστηκαν από την δήλωση του Ντάισελμπλουμ, γιατί συνειδητοποίησαν ξαφνικά πως, ενώ αυτοί έφαγαν τα νιάτα τους στο μπριτζ και στο τένις, οι υπόλοιποι Έλληνες έτρωγαν τα λεφτά τους στις γυναίκες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.