Ο Τσίπρας θα τους πουλήσει και τη γραβάτα με την οποία θα τον κρεμάσουνε

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τα νέα για το χρέος είναι τόσο καλά που μπορεί να αναγκαστεί να φορέσει και γραβάτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως σκέφτεται να αλλάζει σώβρακο κάθε μέρα, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βάλει και σπασουάρ.

Αν είναι να φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας, εγώ προτιμάω να μην λυθεί ποτέ το θέμα του χρέους.

Ο Τσίπρας είναι άνθρωπος με αρχές, οπότε πρέπει να τον στηρίξουμε σε αυτή την αντισυμβατική επιλογή του να μην φοράει γραβάτα.

Δεν έχει μείνει κάτι -εκτός από την γραβάτα- στο οποίο να έχει φανεί συνεπής ο Τσίπρας.

Μόνο η γραβάτα έμεινε. Η θηλιά.

Πριν από έναν χρόνο, έγραψα πως “ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στην πρωθυπουργία χωρίς γραβάτα και θα βγει ξεβράκωτος με γραβάτα”.

Και είχα παρακαλέσει τον φίλο Σπύρο Δερβενιώτη να κάνει αυτό το σκίτσο.

Πάντως, θα ήθελα πολύ να είχα το θράσος και τον κυνισμό του Αλέξη Τσίπρα.

Αν είχα το θράσος του Τσίπρα, θα είχα μεγαλουργήσει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.