Ο Μητσοτάκης ζητάει από την Μέρκελ να κόψει το καρπούζι στη μέση

Απογοητευμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την απαράδεκτη ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα να του κλέψει το δικό του Μνημόνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μοσχάρια του Μοσχάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν τήρησε το fair play και του πήρε το Μνημόνιό του μέσα από το στόμα.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει ευθύνες στην Άνγκελα Μέρκελ που επέτρεψε στον Αλέξη Τσίπρα να περάσει και δεύτερο Μνημόνιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει πως η Άνγκελα Μέρκελ έπρεπε να ανατρέψει την κυβέρνηση Τσίπρα -όπως ανέτρεψε την κυβέρνηση Σαμαρά-, ώστε να ισχύσει το πατροπαράδοτο έθιμο “μια κυβέρνηση, ένα Μνημόνιο”.

“Πού θα πάει η χώρα αν μια κυβέρνηση αρχίσει να ψηφίζει πάνω από ένα Μνημόνιο;” είπε έξαλλος στους συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει από τήν Άνγκελα Μέρκελ να διορθώσει την αδικία σε βάρος του, κόβοντας το Μνημόνιο στη μέση.

“Δεν της ζητάω κάτι παράλογο, της ζητάω αυτό που ζητάνε οι παίκτες από τον διαιτητή, δηλαδή να κόψει το καρπούζι στη μέση” είπε στον Άδωνι Βορίδη ο Κυριάκος Μπακογιάννης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πει στην Άνγκελα Μέρκελ πως, όπως δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη, δεν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να περνάει δυο Μνημόνια.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαλέσει την Άνγκελα Μέρκελ να κόψει το τέταρτο Μνημόνιο στη μέση και να του δώσει το μισό.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Μητσοτάκης θα φτύσει τα κουκούτσια.

(Είμαι ο μόνος που τα βρίσκει ξαφνικά όλα υπέροχα στην Ελλάδα;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.