Ο Αλέξης Τσίπρας χάρισε ελληνική σημαία στην Μαρέβα Μητσοτάκη

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να καλέσει την Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και να της χαρίσει μια ελληνική σημαία.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στη Μαρέβα πως της αξίζει μια ελληνική σημαία γιατί εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στα Paradise Papers.

Υποδεχόμενος την Μαρέβα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε:

«Μαρέβα, θέλω να σου κάνω δώρο μια ελληνική σημαία γιατί κάποιοι έκαναν λάθος και αμφισβήτησαν την αγάπη σου για την Ελλάδα εξαιτίας της offshore στις Νήσους Κέιμαν. Μαρέβα, κράτησες ψηλά την ελληνική σημαία στις Νήσους Κέιμαν. Να κρατάς κι αυτή τη σημαία πάντα ψηλά».

«Μαρέβα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στο ΝΒΑ, κι εσύ δόξασες την Ελλάδα στα Paradise Papers» είπε με συγκίνηση ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως είναι πολύ συγκινημένη και πως θα προσπαθήσει να κρατάει πάντα ψηλά την ελληνική σημαία στους φορολογικούς παραδείσους.

Επίσης, η Μαρέβα τόνισε πως μια offshore δεν είναι τίποτε άλλο από μια εταιρεία που εξορίστηκε από τη χώρα της, όπως είχε εξοριστεί ο σύζυγός της Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν εξόριστος 6 χρόνια στο μαρτυρικό Παρίσι.

Σύμφωνα με την Μαρέβα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ίδια αναγκάστηκαν να πουν πως είναι σε διάσταση –όπως κάνουν χιλιάδες ζευγάρια στην Ελλάδα-, ώστε να έχουν φορολογικές ελαφρύνσεις και να πληρώνουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ.

Παράλληλα, η Μαρέβα κάλεσε όλους τους Έλληνες να κάνουν offshore, ώστε να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας και να φτάσει στις Νήσους Κέιμαν.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.