Η Μακεδονία είναι νατοϊκή, γ@μώ τα Βουκεφάλια σας

Γεια σου πιτσιρίκο.
Λίγες σκέψεις σχετικά με το φλέγον ζήτημα των ημερών.
Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, ουκ ολίγα και από το blog σου, ακόμη και αν είναι ντεκαβλέ ή ντεμοντέ η όλη παράνοια.

Ευκαιρία και για εμάς, που γεννηθήκαμε το ’93 και δεν προλάβαμε τα περασμένα έπη, να τα δούμε και να τα εμπεδώσουμε.

Τα γνωστά παλιοτόμαρα της συνωμοσίας της Βουλής καπηλεύονται εύστοχα και με μεγάλη μαεστρία τη δεδομένη συγκυρία.

Παίζοντας μια ρουλέτα που, όπως ανέφερες φίλε πιτσιρίκο, άσχημη κατάληξη θα έχει.

Βάζουν και για ασπίδα ακόμη μια φορά το παπαδαριό και τα ουγκάνια που καίνε, σπάνε και παρελαύνουν για να επιχρυσώσουν με περίσσιο πατροπαράδοτο διχασμό και να στιγματίσουν τα συλλαλητήρια και για ακόμη μια φορά, τα κουμάσια χρυσώνουν το χάπι και βγαίνουν ασπροπρόσωποι μπροστά στους “φασίστες”.

Α μάλιστα, οι γνωστοί “φασίστες”, δώρο-συσκευασία με περικεφαλαία και βάλανο με selfie του Μ. Αλεξάνδρου και αυτή την Κυριακή στην πόλη σας.

Βρήκαμε λέξεις να εκτοξεύουμε, όπως και όποτε μας λάχει χωρίς κανένα ριζικό στοχασμό.

Νομίζω την μεγαλύτερη επιτυχία που έχουν καταφέρει οι σημερινοί κυβερνήτες μας είναι να έχουν μεταλλάξει τόσο πολύ τις λέξεις και τα νοήματα που μας έχουν αποπροσανατολίσει απολύτως και αδιαλλάκτως από το προφανές που ζούμε όλοι.

Τον διαρκή οικονομικό πόλεμο.

Και τα χειρότερα έπονται.

Για την ιστορία , παραθέτω έναν ορισμό του φασισμού όπως τέθηκε από τον Giovanni Amendola (1882-1926), Ιταλό αντιφασίστα:

“O φασισμός δεν επιδιώκει τόσο να κυβερνήσει την Ιταλία, όσο να μονοπωλήσει τον έλεγχο των ιταλικών συνειδήσεων. Δεν του φτάνει η απόκτηση της εξουσίας, θέλει να ελέγχει τη συνείδηση καθενός πολίτη, θέλει να ‘προσηλυτίσει’ όλους τους Ιταλούς […] ο φασισμός έχει τις αξιώσεις μιας θρησκείας […] τις ύψιστες φιλοδοξίες και την απάνθρωπη αδιαλλαξία μιας θρησκευτικής σταυροφορίας. Δεν υπόσχεται την ευτυχία σε όποιον δεν προσηλυτιστεί, δεν παρέχει ασφάλεια σε όποιον δεν θέλει να βαπτιστεί.”

Αντί για Ιταλία, αντικαταστήστε σήμερα με τον κόσμο ολόκληρο.

Αν τα Ορκ-μπράβοι του συστήματος που καίνε και βανδαλίζουν με τις πλάτες ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων-κηδεμόνων τους είναι “φασίστες”, οι Αμερικάνοι-ΕΕ-ΝΑΤΟ τότε τι είναι;

Με το μόρφωμα-θρησκεία του καπιταλισμού και του κέρδους με κάθε γαμημένo κόστος, που έχει παγιωθεί σαν αλάνθαστη και μονοπωλιακή κυριαρχία πάνω σε όλη την υφήλιο.

Που όποιος παραμένει έστω και λίγο αιρετικός απέναντί του, αργά ή γρήγορα έρχεται η εφορία να του πάρει και τα σώβρακα.

Και μας φταίνε οι άλλοι “φασίστες” και οι στρατόκαυλοι.

Όχι, σαφώς και η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τη Μακεδονία και τον ανύπαρκτο αλυτρωτισμό. .

H Ελλάδα κινδυνεύει από τον χρηματοπιστωτικό αλυτρωτισμό και τους ευρωτσολιάδες, σκατόψυχους multi-culti πολιτικά “καθιστούς” μισάνθρωπους, που έχουν παραδώσει και την ψυχή της μάνας τους στα Αμερικανάκια για τι άλλο βέβαια, για χρήμα ατελείωτο.

Μάλλον και πάλι θα μας έρθει ουρανοκατέβατα και θα φυσάμε και δεν θα κρυώνει.

Δηλαδή ΠΑΛΙ, να χυθεί αίμα και να πέσει ναπάλμ (προσθέστε αγαπημένο όπλο μαζικής καταστροφής), μέχρι το επόμενο σχέδιο Μάρσαλ ανοικοδόμησης του νέου Μall στο βαλκανικό οικόπεδο.

Και όλοι οι δούλοι χέρι-χέρι να χτυπάμε κάρτα, ή ταυτοποίηση προσώπου στη φάμπρικα με τα ρομπότ που θα κατασκευάζονται για ιδιωτική χρήση για τους προσηλυτισμένους πολίτες της δυτικής αυτοκρατορίας. ‘Η για μαζική εξόντωση αιρετικών αντιφρονούντων.

Και όσοι περισσέψουν, απλά το είχε η φουκαριάρα η μοίρα τους και κολλήσανε φτώχεια.

Στο λάκκο κατευθείαν. Μάλλον, ούτε ναπάλμ θα χρειαστεί.

Ο ψυχολογικός πόλεμος αποδείχτηκε πολύ πιο ισχυρός.

Νομίζω να πήρε το αυτί σας τον νόμιμο πράκτορα-πρέσβη των ΗΠΑ εν Ελλάδι σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό βοθροκάναλο, ότι τάχα μου ανησυχεί ο καλός μας για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Ή το ότι σύμβουλος του Ερντογάν του πολεμοχαρή απειλεί ότι θα σπάσει πόδια και χέρια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια.

Γι’ αυτά μούγκα και στη στρούγκα μέσα όλοι;

Μαγκιά κλανιά και εξάτμιση.

Μπορεί και αυτά να είναι πάλι θέαμα δίχως άρτο για τα μάτια μας αλλά πιστεύω πως
οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι τους -εγχώριοι και μη-, μάλλον ετοιμάζουν το Βαλκανικό πεδίο ενόψει εξελίξεων που μόνο μπαρούτι μυρίζουν για όσους δεν έχουν χάσει ακόμη τις αισθήσεις τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως απρόβλεπτα θα είναι όλα, ακόμη και για τους σταυροφόρους μας φωστήρες που νομίζουν πως θα πάρουν Πόλη, Ιερουσαλήμ και Δαμασκό σε μια νύχτα.

Η Ελλάδα μπορεί να μην κινδυνεύει εφόσον είναι υποθηκευμένη αιώνια αλλά ο θείος Σαμ, ο σερίφης Τραμπ και οι λοιποί μαφιόζοι, μάλλον κρατάνε άλλα χαρτιά στα χέρια τους.

Άντε και το ’21 να μας βρει και επίσημα σε πόλεμο ξανά, για το επετειακό της υπόθεσης.
Μόνο που τότε δεν ξέρω αν θα έχουν περισσέψει δάκρυα να χύσουμε.

“Και είμαστε μόνοι ολομόναχοι”.

Καλή λευτεριά.

Μενέλαος

Υ.Γ. Κάτι βινύλια του ξεκούτη Θεοδωράκη -όχι του καλησπέρα-καλησπέρα με το backpack, του τρανού- που πήρα παρακαταθήκη από τον πατέρα μου, μάλλον θα τα ρίξω προσάναμμα στη σόμπα. Φτάνει ένας Μεγάλος Ερωτικός να παίζει σε επανάληψη και η φωτιά να καίει. Τουλάχιστον εκείνος δεν μάσησε κουτόχορτο.

(Αγαπητέ φίλε, αυτές είναι δύσκολες σκέψεις για τους Ελληναράδες που ξέρουν μόνο από σκυλάδικα, τηλεπαιχνίδια, αρχαία μεγαλεία και δακρυσμένες εικόνες της Παναγίας. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.