Ο πιτσιρίκος κάνει μήνυση στον Παύλο Πολάκη

Φίλες και φίλοι, δεν είμαι καθόλου χαρούμενος για αυτό που θα κάνω αλλά πρέπει να κάνω μήνυση στον Παύλο Πολάκη.

Δεν έχω κάνει ποτέ μήνυση στη ζωή μου αλλά είμαι αναγκασμένος να το κάνω για πρώτη φορά.

Είμαι αναγκασμένος να κάνω μήνυση στον Παύλο Πολάκη γιατί, για μια ακόμα φορά, απευθύνθηκε στον Παύλο Τσίμα.

Όχι δεν θίχτηκα επειδή ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε τον Παύλο Τσίμα “νοβαρτιζόμενο παπαγαλάκι” και “πληρωμένο μικρόφωνο του ΣΚΑΪ”· βέβαια, πρέπει να παρατηρήσω πως, πριν από μερικά χρόνια, ο Παύλος Τσίμας είχε εκπομπή στο Κόκκινο, είχε δεχθεί πρόταση να ανήκει στην διευθυντική ομάδα των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ -ως προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα-, ενώ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, είχε δεχτεί και πρόταση για να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος που θα κάνω μήνυση στον Παύλο Πολάκη είναι πως, για μια ακόμα φορά, χρησιμοποίησε το σύνθημά μου “Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα”, χωρίς να αναφέρει την πηγή.

Την πρώτη φορά, είχα διορθώσει τον Παύλο Πολάκη και του είχα πει πως το σωστό είναι να λέει «όπως έγραψε ο πιτσιρίκος».

Από τη στιγμή που ο Παύλος Πολάκης δεν συμμορφώθηκε -και αναφέρεται σε “τέχνη του δρόμου”-, είμαι υποχρεωμένος να του κάνω μήνυση.

Εντάξει, κι εγώ κομμουνιστής είμαι -σαν τον Παύλο Πολάκη- αλλά, αφού δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σοσιαλισμό, θα κινηθώ με τους όρους της αστικής δημοκρατίας για τα πνευματικά δικαιώματα.

Αν είχαμε σοσιαλισμό, δεν θα με ενοχλούσε που ο σύντροφος Παύλος Πολάκης χρησιμοποιεί τη φράση μου -χωρίς να με αναφέρει-, ενώ δεν ξεχνάω πως και ο Παύλος Τσίμας είναι παλιός σύντροφος Κνίτης.

Θα ζητήσω από τον Παύλο Πολάκη το συμβολικό ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ.

Τα χρήματα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Θα τα δώσω στον Παύλο Τσίμα, για να ξεπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο.

Ο Παύλος Τσίμας μου είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια πως είχε χρήματα μόνο για τρεις δόσεις του στεγαστικού του δανείου.

Εμείς οι κομμουνιστές πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.