Οι Τούρκοι έκαναν πράκτορές τους τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Νέες διαστάσεις παίρνει το θέμα της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, αφού υπάρχουν ενδείξεις πως οι δυο στρατιωτικοί μας έχουν μετατραπεί σε πράκτορες των Τούρκων.

Η παγωμένη και αγέλαστη συμπεριφορά των δυο στρατιωτικών στην διάρκεια της μεταφοράς τους στην Ελλάδα και την ώρα που συνάντησαν τους συγγενείς τους, προβλημάτισε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αλλά την απέδωσαν στο σοκ που προκάλεσαν οι πεντέμισι μήνες που πέρασαν οι δυο στρατιωτικοί στις τουρκικές φυλακές.

Οι υποψίες ξεκίνησαν να φουντώνουν όταν η μητέρα του ενός από τους δυο στρατιωτικούς μας του είπε γεμάτη χαρά πως του έχει ετοιμάσει το αγαπημένο του παστίτσιο και αυτός την ρώτησε τι είναι αυτό.

Αρχικά, η μητέρα του νόμιζε πως της κάνει πλάκα αλλά σύντομα κατάλαβε πως ο γιος της μιλούσε σοβαρά.

Δεν είναι δυνατόν ο στρατιωτικός μας να έχει ξεχάσει το παστίτσιο, αφού έτρωγε δυο ταψιά στην καθισιά του και άλλα δυο όρθιος.

Εκεί, όμως, που απογειώθηκαν οι υποψίες ήταν όταν οι φίλοι του άλλου στρατιωτικού μας -που είναι άρρωστο παόκι- τον περίμεναν με κασκόλ του ΠΑΟΚ για να δουν παρέα τον ευρωπαϊκό αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά, και αυτός τους είπε πως προτιμάει να διαβάσει και να προσευχηθεί.

Μετά από αυτά τα περιστατικά, ανέλαβε δράση η ΕΥΠ και οι κατάσκοποι της χώρας μας στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κατασκοπευτικό ρεπορτάζ, οι Τούρκοι έκαναν πλύση εγκεφάλου στους δυο στρατιωτικούς μας και τους μετέτρεψαν σε υποχείριά τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησαν να τους επιστρέψουν στην Ελλάδα, αφού αυτό το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησαν -για να μετατρέψουν τους δυο στρατιωτικούς μας σε πράκτορές τους- απαιτεί τουλάχιστον πέντε μήνες.

Μετά από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, οι ελληνικές αρχές σκέφτονται να επιστρέψουν τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς στους Τούρκους ή να τους τροφοδοτούν με ψεύτικες πληροφορίες για την άμυνα της Ελλάδας, ώστε να παραπληροφορούν τους Τούρκους.

Βέβαια, υπάρχει και η σκέψη να γίνει εξορκισμός στους δυο Έλληνες στρατωτικούς, ώστε να βγουν από μέσα τους οι τουρκικοί δαίμονες που τους έχουν καταλάβει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.