Η Ιερά Σύνοδος καθιερώνει ημέρα αγάμητoυ γονιού

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Ιεράς Συνόδου, μετά την καθιέρωση της ημέρας του αγέννητου παιδιού, να καθιερώσει και την ημέρα του αγάμητoυ γονιού.

Με την καθιέρωση της ημέρας του αγάμητου γονιού, η Ιερά Σύνοδος θέλει να δείξει την αντίθεσή της στην αποχή από το γ@μήσι.

Όπως αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο, αν οι άνθρωποι δεν γαμάvε, ευθύνονται για την αφαίρεση εκατομμυριών ζωών, αφού τα σπερματοζωάρια μένουν εγκλωβισμένα στα αρxίδια ή καταλήγουν -μέσω του αυνανισμoύ- στην τουαλέτα.

Αρχικά, υπήρχε από την Ιερά Σύνοδο η σκέψη να καθιερωθεί η μέρα του μ@λάκα αλλά οι σεπτοί ιεράρχες μας σκέφτηκαν πως αφενός αυτό θα ακουγόταν κάπως προσβλητικό και αφετέρου και οι ίδιοι έχουν υποπέσει σε αυτό το αμάρτημα, αφού απαγορεύεται να γαμάvε, οπότε μάλλον την έχουν κάνει σφεντόνα.

Η ημέρα του αγάμητoυ γονιού θα εορτάζεται μια εβδομάδα μετά τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ώστε να πειστούν όλοι να κουτουπωθούν και εκεί γύρω στα Χριστούγεννα να πλημμυρίσουν τα μαιευτήρια της χώρας από έγκυες που θα τους σπάνε τα νερά, θα σφαδάζουν από τους πόνους της γέννας και θα φωνάζουν στον άνδρα τους “γ@μώ το Χριστό σου σκατόπoυστα και ανάθεμα την ώρα που σου άνοιγα τα πόδια, παλιομ@λάκα!”.

Την ημέρα του αγάμητoυ γονιού, η Ιερά Σύνοδος προτρέπει άντρες και γυναίκες να βλέπουν τσόvτες στο YouPοrn, να παίρνουν διεγερτικά χάπια και να τρίβουν με λύσσα τα γεvvητικά τους όργανα για να καβλώσουv και να γίνει το φιστίκωμα για την αναπαραγωγή του είδους.

Παράλληλα με την καθιέρωση της ημέρας του αγάμητoυ γονιού, η Ιερά Σύνοδος διευκρίνισε πως το τσιμπoύκι είναι κανιβαλισμός μόνο όταν η γυναίκα τα καταπίνει -γιατί τρώει πολλά αγέννητα παιδάκια- αλλά το πρόβλημα είναι πως, αν η γυναίκα δεν τα καταπιεί, ο άνδρας νομίζει πως δεν τον αγαπάει και πληγώνεται ο καημένος.

(Σε ευτυχισμένο τόπο ζούμε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.