Μήνυμα αγάπης

Διάβασα το πολύ τεκμηριωμένο άρθρο σας, για την Ιερά Σύνοδο και την απόφασή της να καθιερώσει την ημέρα του αγέννητου παιδιού που θα είναι μια μέρα κατά των εκτρώσεων.
Ως πολίτης αυτής της χώρας, αλλά και ενεργό μέλος στα της Εκκλησίας της Ελλάδος, που σέβεται την πατρίδα του, την θρησκεία του, αλλά και τον ιερό θεσμό της οικογενείας, θα ήθελα να σε προσκαλέσω να έρθεις στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, να μας αναπτύξεις από κοντά αυτές τις ωραίες απόψεις και πού ξέρεις μπορεί να σε δωρίσει το ποίμνιο και αυτό που χρειάζεσαι πανίβλακα!!!

Απορώ με την αναίδειά σου και τις απροκάλυπτες θεωρίες σου για την γιορτή του αγέννητου παιδιού που πρότεινε η Ιερά μας Σύνοδος.

Όσο και με τις μπουρδολογίες σου σχετικά με την σεξoυαλική διαπαιδαγώγηση των νέων στα σχολεία μας.

Σιγά, ρε τσόγλανε, μη στέλναμε εσένα να κάνεις το μάθημα της σεξoυαλικής αγωγής. Μόνο ένας ντιγκιντάγκας θα έγραφε τέτοια κείμενα κατά της Εκκλησίας. Ή κάνα βρωμοκομμούνι. Τι από τα δύο είσαι, ρε αλήτη;

Και φυσικά πρέπει να το κάνουν το μάθημα οι παπάδες. Αυτοί είναι οι στυλοβάτες της κοινωνίας μας. Αυτοί εξυμνούν την αγάπη καθημερινά. Αυτοί ξέρουν.

Εσύ να αρκεστείς στο να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και στα λάικς που σου κάνουν οι καθυστερημένοι που σε ακολουθούν.

Αλλά μη χαίρεσαι.

Ήδη, κάνουμε ενέργειες για να ανακαλύψουμε ποιος είσαι. Φυλάξου, κακομοίρη μου. Θα παρακαλάς να είχε κάνει έκτρωση η μάνα σου, όταν σε πιάσουμε στα χέρια μας.

Μιας και τόσο είσαι υπέρ των αμβλώσεων.

Σίχαμα της κοινωνίας.

Με αγάπη! (Χαχαχαχαχαχα)

Υ.Γ1. Σιγά μην περίμενα να στείλει πρώτος email κάνας βλαμμένος· τον βγάζω κι απ’τον κόπο. Τι επιτυγχάνω με αυτό; Μπορούν οι αναγνώστες να διασκεδάσουν από κάτω όσο θέλουν, χωρίς το ενδεχόμενο μπλοκαρίσματος και το άξαφνο τέλος της διαδικτυακής διασκέδασης, όπως συνέβη δηλαδή, με τον εκπρόσωπο της Creta Farms, μιας και δεν πρόκειται να αρχίσω τις μαγκιές και τις απειλές στα σχόλια. Παιδιά, διασκεδάστε ελεύθερα. Άλλωστε, σίγουρα κάποιος θα έχει στείλει ή θα στείλει κάποιο παρόμοιο κείμενο στον Πιτς.

Υ.Γ.2 Τα φιλιά μου! Με εκτίμηση, Β-Δ! Άσε ρε, δεν το γράφω αυτή τη φορά το όνομά μου. Αυτοί είναι μεγαλύτερη μαφία από τη μαφία. Μη με βρουν στον πάτο του λιμανιού τσιμεντωμένο.

Υ.Γ.3 Τη φωτό που σου στέλνω, Πιτσιρίκο μου, την είδα κάπου τυχαία και μου άρεσε. Είναι στην Πλάκα σε κάποιο ανθοπωλείο της εποχής. Θα μπορούσε, να είσαι εσύ και η Μπέμπα. Ε; Αυτό μου ήρθε στο μυαλό, όταν την είδα. Την αγάπη μου!

(Αγαπητέ φίλε, έχω φάει πολλές κατάρες από την ώρα που έγραψα αυτό το κείμενο. Βέβαια, αφενός δεν είναι η πρώτη φορά και έχω συνηθίσει, και αφετέρου εγώ ξέρω καλά πως η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της. Το λέει και η Εκκλησία! Στη φωτογραφία δεν είμαστε η Μπέμπα κι εγώ. Οι γονείς μας ήταν ζάπλουτοι φιλελέδες και δεν μας επέτρεπαν να πηγαίνουμε σε λαϊκές συνοικίες μαζί με την πλέμπα. Μας είχαν βάλει εσωτερικούς στο Ekali Club. Εκεί μεγαλώσαμε. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.