Ο Κορκονέας αποφυλακίστηκε για να κάνει παιδιά και να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως οι δικαστές αποφάσισαν πως πρέπει να αποφυλακιστεί ο Κορκονέας για να κάνει παιδιά.

Σύμφωνα με πηγές από το δικαστικό ρεπορτάζ, ένας δικαστής είπε πως ο Κορκονέας μπορεί να συμβάλει στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Η Ελλάδα χρειάζεται πολλά παιδιά γιατί άλλα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό και άλλα τα σκοτώνουν οι μπάτσοι, οπότε δεν θα υπάρχουν νέοι στη χώρα μας για να σερβίρουν τους τουρίστες και δεν θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Ο Κορκονέας θα γίνει το σύμβολο της ημέρας του αγέννητου παιδιού που καθιερώνει η Ιερά Σύνοδος γιατί ξέρει από δολοφονημένα παιδιά και είναι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το θέμα.

Μια εβληματική φυσιογνωμία σαν τον Κορκονέα θα πείσει τις γυναίκες να γεννάνε αβέρτα, ώστε να έχουν και κάνα παιδί καβάτζα, αν, ο μη γένοιτο, δολοφονήσει κάποιο παιδί τους ένας μπάτσος.

Η καμπάνια της Ιεράς Συνόδου θα έχει σύνθημα “Κάντε πολλά παιδιά για να έχετε περίσσευμα αν σας σκοτώσει το παιδί κάποιος αστυνομικός και να έχετε κάποιον να σας φέρνει ένα ποτήρι νερό στα γεράματα”.

Ήδη, ετοιμάζεται και το σχετικό βίντεο για την καμπάνια της Ιεράς Συνόδου κατά των εκτρώσεων.

Στο βίντεο, ο Κορκονέας πυροβολεί έναν 15χρονο και στη συνέχεια γυρνάει στην κάμερα, χαμογελάει και λέει “Αν δεν είχες κάνει έκτρωση, τώρα θα είχες παιδί”.

Μετά από αυτό, αναμένεται έκρηξη των γεννήσεων τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.

(Είναι αξιοπρόσεκτο πως πολλοί από αυτούς που είναι κατά των εκτρώσεων και λατρεύουν τα αγέννητα παιδιά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν δολοφονούνται τα γεννημένα παιδιά, ενώ κάποιοι από αυτούς χαίρονται κιόλας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.