Ένας εμετός τη μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα

Γεια σου, πιτσιρίκο.
Διάβασα κάπου χθες γι αυτές τις κοπέλες που παρέλασαν α λα Monty Python, ότι είναι εχθροί του έθνους μας.

Θα γινόταν ωραίο κείμενο αυτό, αλλά μετά πέτυχα κι ένα τουίτ του Κρανιδιώτη, που έλεγε ότι ήταν πέντε έξι αγάμητες που ο κόσμος δεν τις πλάκωσε στις φάπες γιατί τις πέρασαν για ΑΜΕΑ και τις χειροκροτούσαν, αλλιώς θα έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας.

Οπότε, μπερδεύτηκα Πιτς μου. Εχθροί του έθνους ή πέντε έξι αγάμητες που γλίτωσαν τα μπουνίδια;

Πώς να γράψεις ένα κείμενο, όταν υπάρχει τόση αδιευκρινισιά; (Μην την διορθώσεις την λέξη, μου άρεσε. Η παραποίηση μια λέξης κρύβει μια γελοιότητα. Τουλάχιστον, την κρύβει.)

Γιατί αν είναι εχθροί του έθνους, σημαίνει ότι η πράξη τους, πρόσβαλε την φυλή μας, την γλώσσα μας, το θρήσκευμα μας, την κοινή ιστορία – πολιτισμό, τη γεωγραφική καταγωγή μας, όπως και την εθνική μας συνείδηση.

Χαχαχαχαχαχαχα. Συγγνώμη.

Μα όλα αυτά, -αν υποθέσουμε ότι τα κοριτσάκια τα άγγιξαν με την πρωτότυπη και πολύ έξυπνη πράξη τους-, τα έχουν προσβάλει πρώτα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες.

Ειδικά την εθνική συνείδηση.

Η οποία εθνική συνείδηση, τυγχάνει, να είναι γαμημέvη απ’όλες τις τρύπες.

Σε αντίθεση με τις συγκεκριμένες κορασίδες, όπως μας πληροφόρησε αυτός ο κύριος του συστήματος, που μάλλον γνωρίζει από γαμημέvες ή αγάμητες έφηβες. Αυτή του την ικανότητα να μπορεί να κάνει τον διαχωρισμό με μία ματιά, πρέπει να μας την εξηγήσει, πάντως. Θα έχει ενδιαφέρον.

Τώρα πάλι, αν είναι απλά, μερικές αγάμητες πιτσιρίκες που είχαν τύχη και δε λιντσαρίστηκαν από το πλήθος, -μιας και όπως ξέρουμε οι Έλληνες δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω, είναι πολύ μάγκες και πάντα αγωνίζονται για την εθνική τους αξιοπρέπεια- , χαχαχαχαχα συγγνώμη, και θέλησαν να κάνουν την πλάκα τους, νομίζοντας ότι θα περάσουν ένα μήνυμα, μια χαρά το πέρασαν και μια χαρά κατάφεραν να ανεβάσουν στην επιφάνεια για άλλη μία φορά όλα τα σκατά.

Γιατί η αλήθεια αυτή είναι.

Κολυμπάμε στα σκατά.

Ζήτω το έθνος!

Με αγάπη και εκτίμηση!

Βαλαβάνης Δημήτρης

Υ.Γ.1 Πιτσιρίκο μου, όλη η σιχαμάρα σε μία χώρα. Όχι αγάμητη, αλλά κακογαμημέvη χώρα. Πήξαμε στους Κρανιδιώτες και στους Βούρους. Κότσαρε και τη φωτό, γιατί ένας εμετός τη μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ότι δεν χωνεύεται πρέπει να βγαίνει.

Υ.Γ.2 Ακόμα σπάω το κεφάλι μου, αν παίζει ρόλο η παρθενία, σε τέτοιου είδους πρωτοπόρες πράξεις, όπως αυτή των συγκεκριμένων κοριτσιών. Όπως και να ‘χει, εύγε!

Υ.Γ.3 Και του χρόνου με υγεία!

(Φίλε Δημήτρη, εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι άνθρωποι -κυρίως, οι άνδρες- ερμηνεύουν τα πάντα -από το γήπεδο μέχρι την παρέλαση- με βάση το SΕΧ. Πολλή αντρίλα στην Ελλάδα. Κάποιο θέμα θα υπάρχει. Όσο για το θέμα της μαθητικής παρέλασης, αρκεί να δει κάποιος σε ποιες χώρες του κόσμου γίνονται μαθητικές παρελάσεις. Και τότε θα τα καταλάβει όλα. Να είσαι καλά, Δημήτρη. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.