Υποχρεωτικό το κάπνισμα στην Ελλάδα, μετά το πλήγμα που προκάλεσε στον τουρισμό ο αντικαπνιστικός νόμος

Μεγάλο πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό έχει επιφέρει ο αντικαπνιστικός νόμος, αφού οι ακυρώσεις από το εξωτερικό πέφτουν βροχή.

Όπως λένε οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, εκατομμύρια τουρίστες έχουν ενοχληθεί από την αντικαπνιστική νομοθεσία στην Ελλάδα, γιατί δεν έχουν πια την αίσθηση πως η Ελλάδα είναι μια χώρα ελευθερίας και αναρχίας αλλά μια ακόμα βαρετή χώρα σαν τις κωλοχώρες που ζουν.

Είναι γνωστό πως οι βορειοευρωπαίοι δεν καπνίζουν στις πατρίδες τους γιατί απαγορεύεται -και επειδή έξω κάνει βρωμόκρυο- αλλά το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις φτάνουν στην Ελλάδα είναι να αγοράζουν δέκα κούτες τσιγάρα και να καπνίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο αντικαπνιστικός νόμος είναι το τελειωτικό χτύπημα στον τουρισμό της Ελλάδας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πρότυπο του Έλληνα στο εξωτερικό ήταν ένας ωραίος και χαλαρός τύπος που πίνει, τραγουδάει, χορεύει και καπνίζει.

Αυτό πουλούσε η Ελλάδα.

Τώρα οι τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα και συναντούν στρατιές βλαμμένων Ελλήνων που κοιτάνε όλη μέρα το κινητό και αποβλακώνονται μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο Έλληνας Ζορμπάς έχει αντικατασταθεί από έναν καθυστερημένο τύπο που χαζεύει στο Instagram, κάνει υγιεινή ζωή, δεν πίνει, δεν χορεύει, δεν τραγουδάει, δεν γ@μάει και τώρα δεν θα καπνίζει κιόλας.

Είναι να απορείς γιατί ζούνε οι Έλληνες.

Οι τσουκνίδες ζουν πιο ενδιαφέρουσα ζωή από τους Έλληνες.

Η ζωή της μολόχας είναι συναρπαστική μπροστά στη ζωή των σύγχρονων Ελλήνων.

Μπροστά στον κίνδυνο να διαλυθεί ο τουρισμός -που είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, μαζί με το εμπόριο ασυνόδευτης ηρωίνης-, η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει τον αντικαπνιστικό νόμο.

Παράλληλα, θα υπάρχουν ποινές για όσους Έλληνες δεν καπνίζουν τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα, ώστε να μην αισθάνονται μοναξιά οι τουρίστες όταν θα καπνίζουν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Όποιος εντοπίζει Έλληνες που δεν καπνίζουν, θα μπορεί να τους καταδίδει ανώνυμα στο 1142.

Στα σχέδια της κυβέρνησης είναι να μάθουν οι Έλληνες να τραγουδάνε τίποτα παραδοσιακά και να χορεύουν κάνα χασάπικο, γιατί πας στις ταβέρνες στα νησιά το καλοκαίρι και είναι πιο πιθανό να σηκωθούν να χορέψουν την Φραγκοσυριανή τίποτα Νορβηγοί παρά Έλληνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.