Ανιχνεύθηκαν ίχνη κορωνοϊού στα ποιήματα της Κικής Δημουλά

Πανικό έχει προκαλέσει στους Έλληνες η είδηση πως ανιχνεύθηκαν ίχνη κορωνοϊού στα ποιήματα της Κικής Δημουλά. Από την Ιταλία περιμέναμε τον κορωνοϊό αλλά τελικά μας ήρθε από την Κική Δημουλά.

Μέσω των ποιημάτων της μεγάλης μας ποιήτριας, έχουν μολυνθεί με κορωνοϊό όλοι οι υπολογιστές της χώρας, αφού, μετά τον θάνατό της, οι Έλληνες ξεσκίστηκαν να ποστάρουν στίχους και ποιήματά της.

Καλούνται οι χρήστες να μην ανοίγουν τους υπολογιστές τους χωρίς να φορούν μάσκα και γάντια, ενώ θα πρέπει να αποφεύγουν οπωσδήποτε τα post στα social media με ποιήματα της Κικής Δημουλά και δεν θα πρέπει να κάνουν ποτέ like.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας προειδοποιούν τους Έλληνες να μην ανοίγουν το μέιλ τους για τους επόμενους τέσσερις μήνες, γιατί δεν ξέρεις ποτέ από πού θα σου πεταχτεί κάποιο μολυσμένο ποίημα της Κικής Δημουλά και θα αρχίσεις να βήχεις.

Μολυσμένα με κορωνοϊό είναι και τα βιβλία της Κικής Δημουλά, οπότε θα πρέπει οι κάτοχοί τους να τα παραδώσουν στις αρχές για να καούν ή να τα κάψουν μόνοι τους.

Οπωσδήποτε, δεν είναι σωστό να καίμε βιβλία -αφού αυτό παραπέμπει στις μεθόδους των Ναζί- αλλά εδώ πρόκειται για την ασφάλεια της χώρας και την επιβίωση του Ελληνισμού.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως έχουν κλείσει οι πύλες στο στρατόπεδο προσφύγων στη Μόρια, για να μην προσβληθούν οι πρόσφυγες από τον κορωνοϊό.

Είναι προφανές πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σατανικό σχέδιο για να τα τινάξουν οι Έλληνες από τον κορωνοϊό αλλά οι πρόσφυγες να μην πάθουν τίποτα, ώστε να αλλοιωθεί ο πολιτισμός μας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.