Noormal1ty

Κομπανιέρο Πιτσιρίκο καλησπέρα.
Μιας και η επικαιρότητα δεν έχει και τίποτα σημαντικό να σχολιάσουμε -στα μαντεία δεν πιστεύω- θα γράψω για την μοναδική πρωτιά -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- που έχουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, κάτι που ίσως πολλοί αγνοούν.

Το ξέρατε ότι τα τελευταία 20 χρόνια, η μεγαλύτερη ποσότητα διακίνησης ηρωίνης στην Ευρώπη, ανήκει στην Ελλάδα; Όχι ε;

Υπό διαφορετικές συνθήκες, μια υπόθεση σαν του “Noor 1” θα έπαιζε στα ΜΜΕ των σκατάδων από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Λογικό θα μου πεις· αν είσαι μπουκωμένος με τα αρxίδια του ολιγάρχη, πώς να μην καταπιείς το μικρόφωνο; Και το στυλό. Και το πληκτρολόγιο όταν το θέμα κάνει τζίζ και καίει το αφεντικό σου.

Αλλά ο Έλληνας, MEGA μου. Και όλα τέλεια.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Ας μιλήσουμε και με αριθμούς. Μερικά από τα στοιχεία της δικογραφίας:

2,1 τόνοι ηρωίνης, αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Εννιά μάρτυρες που σχετίζονται με την υπόθεση “Noor1” πέθαναν αιφνιδίως στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους, μάρτυρας που υποτίθεται ότι ήταν υπό κράτηση! Bρέθηκε πυροβολημένος στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γυναίκα που επισκεπτόταν τακτικά δύο μέλη του πληρώματος του “Noor 1” που κρατούνταν σε φυλακές της Τουρκίας.

Μια μαφιόζικη ενέργεια και μια απειλή. Ο εφέτης Παναγιώτης Χουζούρης δέχεται βόμβα-δέμα στο σπίτι του στις 28/7/2018.Ενώ απειλές δέχεται και η εισαγγελέας της Έδρας,Μαρία Τρούπη.

Τρεις ποινικές διώξεις εναντίον Μαρινάκη.

α) Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία περί ναρκωτικών.

β) Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

γ) Διακίνηση ναρκωτικών (χρηματοδότηση, διαμετακόμιση, εισαγωγή, μεταφορά, αγορά, κατοχή,πώληση, αποθήκευση).

Τρεις δικαστές δήλωσαν ότι θέλουν να εξαιρεθούν της υπόθεσης, ενώ άλλοι τόσοι παραιτήθηκαν από την υπόθεση, δηλώνοντας κώλυμα.

Σε όλα αυτά, πρόσθεσε και τον αριθμό των χρηστών που θα σκότωνε το φορτίο του πλοίου-κάποιες χιλιάδες φαντάζομαι- αν έβγαινε στην αγορά.

Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που θα τα ζήλευε ακόμη και ο Don Corleone.

Να πω εδώ ότι συνήγορος υπεράσπισης είναι πρώην μέλος της διοίκησης της ομάδας του Αλαφούζου. Το γράφω γιατί έχουμε πιάσει τόσο πάτο, που σκοτωνόμαστε και για το ποδόσφαιρο.

Πόσο τέρμα ηλίθιος πρέπει να είσαι για να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει;

Τόσο ώστε να έχεις μπει στη χρονοκάψουλα του μεγάλου καναλιού -που έχει πτωχεύσει και το πληρώνεις εσύ ο ίδιος- να βλέπεις το Ρετιρέ και να νομίζεις ότι ακόμα ζεις στο 1995.

Και εκτός αυτού να λες ότι νιώθεις και συγκινημένος γιατί έχεις και ωραίες αναμνήσεις, βλέποντας πράγματα με τα οποία έχεις μεγαλώσει. Με Πρετεντέρηδες μεγάλωσες.

Αλλά να βάζεις και το παιδί σου μπροστά από το χαζοκούτι για να του δείξεις με τι εικόνες μεγάλωσες. Με Πρετεντέρηδες θα μεγαλώσει κι αυτό.

Ε η βλακεία δεν έχει όρια.

Ένας φίλος,σε μια κουβέντα που είχαμε,μου είχε πει “Μ@λάκα ποιο Noor One;
.
Άντε να πείσεις τους Παοκτσήδες ότι θα λέγονται Νότιοι.

Επιστροφή στην υπερκανονικότητα.

Τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου από Ιωάννινα.

Τ.Τ.Π.

(Αγαπητέ φίλε, δεν είναι βλακεία, είναι σαπίλα. Είναι σάπια η ελληνική κοινωνία. Σάπιοι πολίτες, σάπιοι δημοσιογράφοι, γενικά σαπίλα. Και φυσικά, όλοι νομίζουν πως είναι γαμάτοι. Και ηθικοί. Και καλοί. Τίγκα η Ελλάδα στα καθάρματα που νομίζουν ότι είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Κοιτάξτε πόσοι δημοσιογράφοι -και όχι μόνο- δουλεύουν για …ύποπτους. Και είναι και περήφανοι. Και σου βάζουν και χέρι. Και σου σηκώνουν και το δάχτυλο. Κι όμως, υπάρχουν χιλιάδες δημοσιογράφοι που δουλεύουν για καθάρματα. Αλλά όλοι τους νομίζουν πως αξίζουν κάτι καλύτερο. Σκατά αξίζουν. Όσο για τους 2,1 τόνους ηρωίνης που πιάστηκαν, εννοείται πως πέρασαν άλλοι 200 τόνοι που δεν πιάστηκαν. Και η αξία είναι μεγαλύτερη. Να δείτε το Narcos. Φοβερή σειρά. Τα μαθαίνεις όλα. Και καταλαβαίνεις τι σημαίνει όταν πιάνεται μεγάλο φορτίο. Αν με αγαπάτε, να μην γράψετε ξανά για αυτή την υπόθεση. Ή γράψτε τα και στείλτε τα σε κάποιον δημοσιογράφο. Είμαι βέβαιος πως θα τα δημοσιεύχαχαχαχαχαχα. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.